Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her kan du gjøre loppekupp i oktober

Daglig leder Kjersti Vasli ønsker velkommen til loppemarked i Glads vei 47 lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 13-17. Foto: PRIVAT

I helgen er det loppemarked på Frivillighetssentralen Grefsen-Kjelsås, og i løpet av oktober er det en rekke loppemarkeder i vårt nærområde.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.10.2016 kl 12:34

GREFSEN: Lørdag 8. oktober klokka 10, og søndag 9. klokka 13 åpnes dørene for høstens loppemarked i Frivillighetssentralen i Glads vei 47.

To ganger i året er det salg av lopper fra Frivillighetssentralen, og på sjette året må det trygt kunne sies å ha blitt en tradisjon.

Penger til trivsel i nærmiljøet

Inntektene fra markedet går til trivselstiltak i nærmiljøet.

– Frivillighetssentralen er opptatt av å gjøre dagene lettere for mennesker. «Tur og Kultur»-turene hver fjortende dag er eksempel på dette. Likeså sponsede KORK-konserter en gang per måned. «Bok i lunsjen», samling rundt bøker, forfattere og tema med gratis lunsj, turer for dagsenterpasienter og sykehjem, blant mye mer, forteller Annita Jørgensen.

Det er sentralens frivillige, med daglig leder Kjersti Vasli i spissen, som står for gjennomføringen.

– Har dere noen ekstra flotte lopper i år/skatter det er verdt å være tidlig ute for å sikre seg?

– Vi har bord med finere lopper inne på kjøkkenet. Hva med en grønnprikkete, stor emaljekjele, nydelige kaffeserviser fra Porsgrund, lekre skinnsekker eller persiske tepper? frister Annita.

Utendørs

Ellers kan hun fortelle om kvalitetsstoffer og ferdigsydde gardinhøyder, møbler, lamper, bilder, kjøkkenutstyr, steingods, nips, elektrisk, sport, film, cd, vinylplater, bøker, leker, barneutstyr, klær, sko, vesker og smykker. Det skal altså ikke stå på utvalget.

Hun krysser fingrene for at høytrykket og det gode høstværet blir liggende over Østlandet en stund til. Da vil nemlig loppemarkedet flytte ut.

– Vi har byens koseligste innendørs loppemarked. Blir været bra, serverer vi pølser ute og setter ut saker som er lett å få ut i en fei. Vi byr, som kanskje ingen andre, på gratis kaffe og noe å bite i, sier Annita, og minner om at loppemarkedet kun tar kontanter, ikke kort.

Flere sjanser

Men klør du i fingrene etter flere bruktkupp, kommer loppemarkedene som perler på en snor de to neste helgene. Her er loppemarkedene vi har funnet i Nordre Aker og i umiddelbar nærhet de kommende ukene:

Nordre Aker:

Tåsen skole

 • Lørdag 15. oktober: 10-16
 • Søndag 16. oktober: 12-16
 • Auksjon søndag klokka 13
 • Arrangør: Tåsen skolekorps

Ullevål skole

 • Lørdag 22. oktober: 10-16
 • Søndag 23. oktober: 12-16
 • Auksjon lørdag klokka 13
 • Arrangør: Ullevål skoles musikkorps

Grefsen stadion

 • Lørdag 22. oktober: 10-16
 • Søndag 23. oktober: 11-16
 • Kjelsås Alpin arrangerer Sportsmesse

I nærheten:

Tonsenhagen skole

 • Lørdag 15. oktober: 9.30-17
 • Auksjon lørdag klokka 12
 • Arrangør: Tonsenhagen skolekorps

Vinderen skole

 • Lørdag 22. oktober: 11-16
 • Søndag 23. oktober: 12-15
 • Arrangør: Vinderen skoles musikkorps

Årvoll skole

 • Lørdag 22. oktober: 10-16
 • Søndag 23. oktober: 12-16
 • Auksjon begge dager klokka 14
 • Arrangør: Årvoll skoles musikkorps

Nordpolen skole (Sandaker)

 • Lørdag 22. oktober: 11-15
 • Arrangør: Nordpolen skoles musikkorps

Marienlyst skole

 • Lørdag 22. oktober: 10-16
 • Søndag 23. oktober: 12-16
 • Arrangør: Marienlyst skoles musikkorps

LES OGSÅ: Åpner Kulturbutikken på Ullevål – men dette er ikke noen vanlig butikk!

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...