Nordre Aker Budstikke

Her kan du leve miljøvennlig fra du er 1 til 100 år

Nye Diakonhjemmet hage. Foto: DIAKONHJEMMET HAGE

Kjelsåsmannen Jon Solsrud er prosjektleder for nye Diakonhjemmet hage.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.10.2018 kl 14:15

OSLO: : Jon Solsrud fra Kjelsås er prosjektleder for fremtiden. Utbyggingsprosjektet Diakonhjemmet hage blir det første i Oslo, og det største i Norge, som miljøsertifiseres etter BREEAM Communities-standarden.

Kommunens eget nettsted: KlimaOslo forteller om prosjektet med barnehager, videregående skole, studentboliger, vanlige boliger, næringslokaler, omsorgsboliger og sykehjem. Alt fra bikuber til solceller og geovarme - i Diakonhjemmet hage skal du kunne bo fra du er ett til hundre år.

Jon Solsrud fra Kjelsås er prosjektleder for nytenkning og miljøprosjektet Diakonhjemmet hage. Foto: DIAKONHJEMMET HAGE

– En helhet

– Når vi har teknologien, er det ikke noe alternativ å la være. Vi tror at bærekraftige bygg, sammen med flotte park- og uteområder, vil gi brukerne av området gode opplevelser og følelsen av å være en del av et miljø. Felles for hele dette store prosjektet er å se området som en helhet, framfor hvert bygg for seg. Dette er litt av filosofien bak sertifiseringssystemet BREEAM Communities - som er Europas ledende miljøsertifisering, sier prosjektleder Jon R. Solsrud til KlimaOslo.

Miljøvennlig i alle ledd. Foto: DIAKONHJEMMET HAGE

Reguleringsplanen til behandling

Diakonhjemmet hage er et 40 mål stort utbyggingsprosjekt på Steinerud i Oslo, der Diakonhjemmet skal satse på utvikling av omsorgsboliger, sykehjem og boliger, samt utvikle tjenester innen helse, omsorg og utdanning. Reguleringsplanen er til behandling i Oslo kommune.

HER KAN DU LESE HELE SAKEN PÅ KLIMAOSLO.NO

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...