Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her kan du se begge «nervekampene»

Det kan bli nervepirrende også foran skjermene i dag når Lyn spiller mot Senja, og VIF2 møter Ullern. Dette bilde er fra tribunen da Lyn vant over Ullern for noen uker siden. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Det er bare å rigge opp to skjermer med det samme: Begge kampene som må ende i Lyns favør i dag, streames på nett klokken 13.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2015 kl 15:17

SENJA/ULLERN: Lyn spiller borte mot Senja i dag, lørdag, klokken 13. Samtidig spiller Vålerenga 2 mot Ullern på bortebane.

Lyns gutter vi kjempe seg gjennom 90 minutter i nord i dag. Her fra hjemmemøtet med Kjelsås sist helg, som endte 2-0. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Lyn og Vålerenga må levere

Skal håpet om fortsatt andredivisjonsspill i 2016 fortsatt leve, må Lyn ta tre poeng, mens Vålerenga 2 må sørge for at Ullern går poengløse av eget gress.

– Jeg vil nødig helle kaldt vann i blodet på dem som håper vi blir værende i 2. divisjon, sa Lyn-trener Tresor Egholm i et stort intervju med Nordre Aker Budstikke tidligere denne uka. Men før de to siste serierundene er det under 50 prosent sjanse for at Lyn berger plassen, mener han:

– Det skal ikke mer til enn at Ullern slår et juniorlag fra Vålerenga. Og man skal ikke bli kjempeoverrasket om det skjer.

Se kampene direkte

Begge kampene har avspark klokken 13.00, og begge kamper kan du se på nett.

SENJA-LYN: Det er Folkebladet som streamer Senja-Lyn på sine netttsider. Kampen går bak avisens betalingsmur, men du ser den her med et dagspass som bare koster 30 kroner.

Vil du ha noen å se kampen sammen med står Bastionen for storskjermvisning på Patio/Cin Cin restaurant i Pilestredet 60 ved Bislett.

ULLERN-VIF2: Klanens webradio overfører Ullern-VIF2, og den kan du se gratis her på Vålerenga Fotballs nettsider.

Og hvordan tror du det går? Husk å avgi stemme i vår poll, som du finner ved å klikke her. «Tror du Lyn bereger plassen i 2. divisjon denne sesongen?» Avstemmingen er åpen til kl. 13.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...