Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her ligger ett tonn lego og venter på deg

Kommunikasjonssjef ved Teknisk Museum, Kathrine Daniloff, gleder seg til legofestival. Foto: Trygve Indrelid

Digger du lego bør du ta turen til Kjelsås fra og med lørdag. Blant annet kan du bli med og bygge "verdens kuleste museum" i Minecraft - du slipper også å rydde opp etterpå.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.09.2016 kl 12:08

KJELSÅS: Mellom lørdag 24. september og søndag 16. oktober kan du boltre deg i ett tonn lego ved Teknisk museum. Ikke bare for de minste, men for alle aldre.

– Ta med daten, kjæresten, kona, bestemor, naboen og naboens bestemor, oppfordrer museet.

Minecraft

– Helgene 1. og 2. oktober og helgen 15. og 16. oktober er planen å bygge verdens kuleste museum i Minecraft, skriver Teknisk museum i pressmeldingen.

Slipper å rydde

Kommunikasjonssjef ved museet, Kathrine Daniloff, mener legofestivalen er en kjærkommen anledning til å gjøre noe sammen - og det helt uten å måtte rydde opp etterpå.

– Vi ser at besøket tar seg opp i byggeukene, og vi gleder oss over hvert konsentrerte fjes vi ser ved byggebordene, sier hun.

Bare å bygge ivei fra og med lørdag. Foto: TEKNISK MUSEUM

Og fortsetter.

– I år håper vi på å slå besøksrekorden fra jubileumsåret. Da hadde vi over 260 000 besøkende og i år krysser vi fingrene for at enda flere skal oppleve våre utstillinger og aktiviteter. Vi tar mål av oss å pirre nysgjerrigheten og interessen for å skape, sier Daniloff.

Som oppfordrer til å frigjøre dine kreative sider med lego.

– Helt uavhengig av hvem man er. Så hvis du har drømmer om fabelaktige byggverk, kan du nå realisere dem med sette sammen legoklosser på Teknisk museum.

I tillegg er du over 18 år, så kan du også bli med på Sent Lego - 13. oktober, på kveldstid - det kan du lese mer om på hjemmesiden.

Kuleste Lego-bygg

– Vi ser gjerne ditt kuleste lego-bygg. Legg ut et bilde på Facebook, twitter eller instagram med taggene #tekniskmuseum #legofestival, oppfordrer det populære museet på Kjelsås.

Og premien for beste byggverk er selvsagt byggesett i lego.

Mer info på museets hjemmeside.

LES OGSÅ ANDRE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...