Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her skjer det litt av hvert til helgen...

Frysja33 - ved elva. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Malerier, grafikk, tegninger, foto, keramikk, glasskunst og smykker, frister Torbjørn Togstad i Lions om helgens kunstmesse ved Frysja.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.11.2016 kl 10:31

KJELSÅS: – Vi i Grefsen Lions gjentar suksessen fra i våres og inviterer til en spennende kunstmesse på Frysja 33 kommende helg, ifølge Torbjørn Togstad i Lions - med formål om å tjene inn penger til den gode sak.

Frysja33 - ved elva. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Han frister med malerier, grafikk, tegninger, foto, keramikk, glasskunst og smykker. I også med fotografier fra Morten Løberg og Harald Opheim, med bilder fra nærmiljøet på Grefsen og Kjelsås.

Foto: Calina Pandele Yttredal

Calina Pandele Yttredal

– Calina Pandele Yttredal stiller også ut noen av sine flotteste verker. Yttredal utforsket forholdet mellom farge, lys og rom i sine to-og tredimensjonale arbeider. Dette har blitt et spesialområde både i hennes kunst og bøker, forteler Togstad videre.

LES OGSÅ: Stort marked på Nordberg i helgen

Yttredal har også stått for lysutsmykningen på Paleet Karl Johan og ble for dette hedret med Kultur og næringsprisen 2009. Hun har hatt mange utstillinger både her hjemme og i
utlandet.

Julegaver

– Og det blir også mye flott keramikk og flotte litografier. Denne helgen blir det store muligheter til å gjøre julegaveshoppingen ved Frysja, og samtidig støtte Lions arbeide for de vanskeligstilte i bydelen.

Messen er i Frysja33-bygget - starter lørdag fra 11.00 og søndag fra 12.00 til 17.00 begge dager.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...