Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her var det innbrudd i påsken

Stig Vasbø, politioverbetjent på etterretnings- og vinningsavsnittet i Oslo, oppsummerer påsken i Oslo. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/ILLUSTRASJON

– Innbruddstyvene bruker ikke lang tid inne i huset, og det er ofte samme fremgangsmåte brukt for å komme seg inn, forteller politiet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER/OSLO VEST: Stig Vasbø, politioverbetjent på etterretnings- og vinningsavsnittet i Oslo forteller om en for så vidt rolig påske i hovedstaden, når det gjelder antall innbrudd.

LES OGSÅ: Hvilken mamma eller pappa gidder å kjøre rundt?

Totalt 14 innbrudd

– Fra fredagen før påske og til 1. påskedag har vi registrert 14 innbrudd i hele Oslo. Det er omtrent det samme som fjoråret, og viser en god trend, ifølge Vasbø.

Nesten halvparten av innbruddene skjedde i Oslo vest - nordvest. Men kun ett innbrudd registrert gjennom påsken i Nordre Aker - på Tåsen.

Resten lenger vest, to på Bestum, ett på Vinderen, ett på Ris og ett på Slemdal. Resten ellers i Oslo.

LES OGSÅ: 15 - 20 involvert i slåsskamp 1. påskedag

Knuser vindu

– Innbruddene har stort sett skjedd på dagtid eller kveld, uten folk tilstede i boligene. Det er også stort sett samme fremgangsmåte brukt for å komme seg inn, ved å knuse ruter eller bryte opp dører, forteller Vasbø.

LES OGSÅ: Slik verner du deg mot innbrudd i påsken

– Bruker ikke lang tid

Han legger til.

– Innbruddstyvene bruker ikke lang tid inne i boligene, og tar med seg det som ligger av verdigjenstander gjennom huset. Vi har ikke pågrepet noen ennå for innbruddene i påsken, men jobber videre der vi har spor å gå etter, ifølge Vasbø.

BLI MED Å FØLGE DISSE JENTENE MOT EM

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...