Nordre Aker Budstikke

Hjerteknuserne som løper for livet

Hjerteknuserne - Holmenkollstafetten 2017. Foto: PRIVAT

– I år perset vi med flere minutter og humøret er på topp i gruppen, forteller Egil Hatling etter Holmenkollstafetten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.05.2017 kl 22:43

OSLO: Nordre Aker Budstikke har også tidligere skrevet om treningsgruppa, som blant annet løper oppover i Damefallet på Nordberg. Med medlemmer fra hele byen.

Hjerteinfarkt, utblokking med mer

– Hver fredag klokken møtes denne gjengen nederst i Damefallet på Nordberg. De driver med hjerte-rehabilitering. Alt i regi av NIMI, et offentlig tilbud fra Helse Sør Øst - deltagerene betaler kun egenandel.

– Treningen passer for deg som nylig har hatt hjerteinfarkt, vært til utblokking, gjennomgått bypass- og eller klaffeoperasjon eller vært til annen hjererelatert behandling, står det blant annet i NIMIs brosjyre; Hjerterehabilitering med offentlig avtale.

Les hele den tidligere saken her.

Holmenkollstafetten

Nå har de stillet lag i Holmenkollstafetten, som gikk av stabelen lørdag 12. mai, for andre gang.


– Vi som er på hjerterehabilitering trener minst tre dager per uke på NIMI herunder bakkeintervaller i Damefallet hver fredag morgen forteller Egil Hatling på vegne av laget og gruppa.

Hjerteknuserne

– Laget heter Hjerteknuserne og deltok for andre gang. I år perset vi med flere minutter og humøret er på topp i gruppen. Etter stafetten var vi på bankett på Indus - indisk-pakistansk restaurant på Grünerløkka for å feire dagens prestasjon, forteller Hatling videre.

Og benytter anledningen til å skryte av trenerene og instruktørene.

– Vi takker våre trenere Else Kari, Pernille og Ingeborg på NIMI for et strålende opplegg!

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...