Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Holmen og Sistek om prøvespillet i Lyn

En avgjørelse faller på mandag.

KANSKJE TILBAKE: Kim Holmen har ikledd seg Lyn-drakta som prøvespiller. Nå gjenstår det å se om prøvespillet blir permanent spill. Foto: Alice Johansen

Kim Holmen og Armin Sistek scoret hvert sitt mål i treningskampen mot Skeid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.03.2014 kl 17:09

NORDRE ÅSEN: Lørdag ettermiddag vant Lyn treningskampen mot Skeid 1-3.

Prøvespillerne Armin Sistek og Kim Holmen, begge spisser, scoret hvert sitt mål, mens Rune Isaksen scoret Lyns tredje og siste for dagen.

Se høydepunkter fra kampen, eller hele kampen i opptak.

Avgjøres mandag

På mandag bestemmes det om Holmen og Sistek blir Lyn-spillere.

Lyn er avhengig av at både økonomien er på plass, og naturligvis at de to spillerne ønsker å signere.

Tidligere Asker-spill Armin Sistek satt inn 0-1-målet for Lyn i første omgang, og er klar på at han ønsker å spille for 2. divisjonslaget denne sesongen.

- Jeg håper det ordner seg, for begge parter er innstilt på det. Det er selvfølgelig ting som må komme på plass først, men jeg håper vi kommer i mål, sier Sistek etter kampen.

Les mer fotballen i Oslo på vår 2. divisjonsside!

Se videointervju av Sistek og Holmen øverst på siden!

Holmen avventer

Kim Holmen satte inn 0-2-målet i andre omgang.

Den gamle Lyn-spilleren er ikke 100 prosent sikker på at det blir et comeback på han.

- Det kan fort bli det. Det er ikke helt sikkert, men det blir ihvertfall Lyn-spiller eller ikke fotballspiller igjen, sa Holmen etter kampen.

Se bildeserie fra kampen her

Bredo positiv

Lyn-trener Finn Bredo Olsen er positiv til å signere de to målscorerne.

 

 

- Dette er to spillere jeg gjerne vil ha på laget, sier treneren.

Lyn signerte Alta-spiller Jørgen Richardsen for en stund tilbake. Han har vært ute med skade, og forventes tilbake straks.

Nysignerte Steven Cardoso spilte heller ikke treningskampen.

- Han har levert veldig godt den siste tiden. Han bor fortsatt i Arendal, så vi har blitt enige om at han skal holde seg der og trene godt til han får seg leilighet og jobb i Oslo, fremfor å pendle, sier Bredo.

Se høydepunkter fra kampen, eller hele kampen i opptak.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...