Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Holmen vuderer Lyn-comeback

Armin Sistek kan bli Lyn-spiller.

Kim Kristian Holmen spilte for Lyn i eliteserien. Nå vuderer han comeback i 2. divisjon.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2014 kl 15:39

OSLO: Kim Kristian Holmen spilte for Lyn i eliteserien fra 2007 til 2010.

Like før 2013 la angrepsspilleren opp karrieren, men interessen fra Lyn-trener Finn Bredo Olsen har nå fått 31-åringen til å vurdere et comeback for gamleklubben.

- Tanken er der

- Det kan hende at jeg gjør et comeback for Lyn. Tanken er der. Jeg har sånn smått begynt å røre på kroppen for å se hvor landet ligger, forteller Holmen.

31-åringen har ikke vært innom en Lyn-trening ennå, men forteller at fysikken føles bra.

- På et generelt grunnlag kan jeg si at jeg syns det er morsomt hva Lyn har fått til de siste årene. Interessen for å spille for Lyn igjen har bestandig vært der, men det har ikke passet de gangene jeg har vært i samtale med dem. Hva det eventuelt blir til denne gangen er det litt for tidlig å si noe om, men tanken er ihvertfall der, sier Holmen.

Bredo veldig interessert

Holmen er angrepsspiller, og har siden 2010 spilt for Kongsvinger og sist Ullensaker/Kisa, før han la opp desember 2012.

- Vi håper at Kim nå når han prøver seg litt på fotballbanen igjen har lyst til å være med på laget. Han er en livlig fyr som skaper god stemning rundt seg, og har en del fotballferdigheter vi virkelig kunne ha tenkt oss, sier Lyn-trener Finn Bredo Olsen.

Les mer om 2. divisjon på vår fotballside!

To sterke angrepsspillere

En av faktorene som førte til at Lyn ikke lå helt på tabelltoppen i fjorsesongen var tidvis svakt angrepsspill.

Spiss Andreas Moen ble hentet inn for å være Lyns målgrossist, men gikk skadet deler av sesongen, og har nå forlatt klubben.

Lyn snuser også på Asker-spiss Armin Sistek, men mangler foreløpig midler til å signere spissen som puttet 15 mål i fjor.

- Vi var ikke like god fremover i fjor som vi ønsket å være, og det har lenge vært klart at vi kommer til å trenge noen nye frontspillere i år. Om Armin Sistek og Kim Holmen blir Lyn-spillere, og de begge er motiverte til å gjøre en god jobb, tror jeg vi har kommet langt i den prosessen, sier Bredo.

Signerte Alta-spiller

I andre enden av banen har Lyn nylig signert tidligere Alta-spiller Jørgen Richardsen.

Richardsen kan bekle begge back-posisjonene, og har også offensive egenskaper.

Mange husker han nok som spilleren som satte inn 0-1-målet til Altas fordel i formiddagskampen på Frogner i fjor.

- Jørgen er en god back, som har mange av de ferdighetene en moderne back skal ha. Han er god en mot en, bra defensiv og har en løpskraft som gjør at han kan være med fremover på angrep, sier Bredo.

Så da gjenstår det å se om man får se angrepsduoen Sistek og Holmen spille på Lyns nye hjemmebane Bislett Stadion den 21. april mot Fyllingsdalen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...