Nordre Aker Budstikke

Høstcampen for de som er hjemme

Cageball i Nydalen i høstferie, i regi av Bydel Nordre Aker og høstcampen for ungdommer. Foto: BYDEL NORDRE AKER

– En fin mulighet til å bli kjent med nye, og for å teste ut aktiviteter man ellers kanskje ikke har mulighet til, oppsummerer miljøterapeut Emilie Braarud i Bydel Nordre Aker, om årets høstcamp.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: – Hver høstferie arrangerer Forebyggende barne- og ungdomsenhet i Bydel Nordre Aker høstcamp for ungdommer i ungdomsskolealder i bydelen. Dette er et tilbud for ungdom som er hjemme i ferien og som ønsker å delta på aktiviteter. Dette er en fin mulighet for å bli kjent med nye og for å teste ut aktiviteter man ellers kanskje ikke har mulighet til, oppsummerer miljøterapeut Emilie Braarud i Bydel Nordre Aker.

Hun forteller videre at på grunn av Covid-19 ble maks antall satt til 25 ungdommer i årets høstcamp:

– Det for å kunne sikre forsvarlig smittevern. Hver dag i høstferien var det rundt 15 - 25 ungdommer med. Aktivitetene i år var kino, Fangene på fortet, cageball i Nydalen, Megazone og kosedag på Trikkehallen. Miljøterapeuter fra Glasshuset på Nordberg Ungdomsskole, Kroken på Engebråten Ungdomsskole og Trikkehallen kultur- og ungdomshus var også med på aktivitetene med ungdommene, legger Braarud til.

Da er det bare å glede seg til neste runde - som er i vinterferien 2021.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...