Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Høstens vakreste eventyr?

Snart klar for Elvelangs

Neste torsdag skal tusenvis av mennesker vandre i fakkellys langs Akerselva.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.09.2014 kl 12:19

NORDRE AKER/OSLO: Torsdag 25. september vandrer tusenvis av mennesker i fakkellys langs Akerselva. Elvelangs arrangeres i år for femtende gang. Arrangementet starter klokken 20.00.

De elektriske lysene erstattes med rundt 4000 fakler - fra Kjelsås til Vaterland. I følge pressemeldingen blir det blant annet "...heftige rytmer, pyroteknikk, flammekunst, kor, lysdesign og klokkespill med 50 bronseklokker..."

Les også: Bilistene tar snarveien gjennom kirkegården

Annerledes kulturarrangement

- Elvelangs i fakkellys er et annerledes kulturarrangement. Elvebredden blir fylt med stemningsfulle innslag hvor mørket og fakkellyset er en del av opplevelsen. Underveis møter publikum på lysdesign, dans, toner, installasjoner og mye mer. Dette gjør Elvelangs til en av Oslos største og mest stemningsfulle kulturbegivenheter, skriver pressemeldingen om arrangementet. 

Nær 100 ulike kulturinnslag kan oppleves underveis, både profesjonelle og amatører deltar. Lokale krefter deltar med fakkeltenning, vakthold og kunstneriske innslag.

Nær 1000 frivillige

- Vi regner med at det er involvert nær 1000 frivillige. I fjor regner vi med at ca 35 000 mennesker gikk Elvelangs, ifølge arrangørene, som er Oslo Kommune ved Bydelene Nordre Aker, Sagene, Grünerløkka og Gamle Oslo.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...