Nordre Aker Budstikke

Hun har fått ny jobb

Anne Margrethe Hausken Nordberg. Foto: CHRISTIAN FREDRIK BORG/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Den meritterte orienteringsløperen har takket nei til landslaget, og fått ny jobb i Antidoping Norge.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.11.2019 kl 15:50

NORDBERG: Anne Margrethe Hausken Nordberg (43) fra Nordberg og Nydalens Skiklub er ansatt i et engasjement i Antidoping Norge (ADNO) med fokus på utøverperspektivet i antidopingarbeidet. Den meritterte orienteringsløperen startet i deltidsstillingen denne uka, går det frem av nettstedet antidopingnorge.no, 21. november:

- Jeg har takket nei til landslaget, og vil nå kombinere dette engasjementet i Antidoping Norge med å være klubbløper. Å jobbe med antidoping med et utøverblikk og i samspill med norske topputøvere, ser jeg på som en perfekt utfordring for meg, sier Hausken Nordberg til nettstedet, hvor det også kan leses at den meritterte orineteringsløperen også har vært leder av Olympiatoppens utøverkomité fra 2006 til 2011 og jobbet mye med antidopingspørsmål den gang. Hun er i tillegg utdannet farmasøyt.

- Jeg synes det er veldig positivt at ADNO ønsker å styrke utøverfokuset, og jeg har registrert at fokuset på utøverstemmene har fått større gjenklang også internasjonalt i det siste. Jeg mener det både er en riktig og viktig vei å gå, sier Nordberg Hausken også - her kan du lese hele saken.

Antidoping Norge holder til ved Ullevål Stadion.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...