Nordre Aker Budstikke

Hun stiller gjerne på dugnad, igjen, igjen og igjen

Ikke bare svette og trening for disse jentene, men mye kos også. Foto: PRIVAT

Kanskje kan de som syter over at man må stille på dugnad, blir inspirert av denne dama?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.09.2017 kl 10:49

KJELSÅS: Denne uka dukket det opp et bilde av Birgitte Vistung fra Grefsen på sosiale medier, mens hun stekte lapper - eller sveler - til håndballjentene i Kjelsås IL. Mange lapper.

25 liter røre

Med tilhørende bildetekst:

- Utnevner meg selv til lappesjef. Stekte rundt 25 liter røre og gjør det gjerne igjen, igjen, og igjen!

Ikke bare svette og trening for disse jentene, men mye kos også. Foto: PRIVAT

LES OGSÅ: Rullestolen kjørte seg fast i Maridalen - da er det godt at disse gutta rykket ut!


Er du virkelig så glad i å bidra og å være på dugnad?

- De fleste syntes at dugnad og frivillig innsats er et ork. Men det er så lite som skal til for å glede så mange og det er det som gjør det så gøy - lystbetontdugnad er det morsomste jeg vet om, sier Birgitte Vistung, håndball- og fotballmamma.

- Jeg melder meg alltid også til sosialkomiteene, legger hun til.

Lappefest. Foto: PRIVATE

Lapper og dans

Lappene på bildet var i forbindelse med håndballarrangement, og det var nok mange fornøyde 09-jenter som etter hvert kunne kaste seg over lappene.


Men de spiser ikke bare lapper, i tillegg til å spille håndball.

- Vi danser alltid en kul dans på trening og i forbindelse med kamper. Vi blir en sammensveiset gjeng, sier Birgitte og i tillegg til at det gjerne er plass til flere tredjeklasse-jenter på håndballtrening.

Gode lapper - thumbs up! Foto: PRIVAT

LES OGSÅ: Vil bygge blokker ved turveien og ned mot Maridalsvannet.

400 lapper

- Denne kvelden fra bildet hadde gutter årgang 2003 også kveldskosmedlapper-kveld, etter trening. Jeg stekte vel rundt 400 lapper den kvelden, tror Birgitte.


LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...