Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hund varslet om brann

Foto: Foto: Tom Sæland

Brannmannskaper jobbet natt til fredag med å hindre en boligbrann på Korsvoll i å spre seg til nabohus. To personer ble sjekket for røykskader etter at hunden i huset varslet om brannen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2014 kl 09:24

KORSVOLL: Politiet evakuerte flere av nabohusene for å være på den sikre siden i tilfelle brannen skulle spre seg, men rett før klokken fem opplyste politiet at brannen var under kontroll. Noen av de evakuerte fikk da lov til å gå tilbake til husene sine.

Politiet og nødetatene ble klokken 03.30 oppringt av en mann som fortalte at hunden hadde bjeffet og vekket ham.

- Da han sto opp og åpnet døren til rommet, var gangen full av røyk. Han fikk vekket den andre personen som bodde i huset, og de to kom seg ut av boligen ved egen hjelp, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Begge ble kontrollert av helsepersonell og er uskadde. Det samme gjelder hunden som varslet.

Boligen som brant ligger i et område med tett bebyggelse. 

Brannvesenet i Oslo hadde sju biler på stedet. (©NTB)

Les også: Buss i full fyr

Les også: Brannmenn frykter sykdom

Les også: Kjørte brennende bil ut av Operatunnelen

Foto: Tom Sæland

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...