Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Husk å søke midler til barn og unge fra Oslofondet

Fire nye vinnere skal få 12.500 kroner til sitt lokalmiljø.

Ammerud skoles musikkorps fikk flest stemmer da Lokalavisen Groruddalen ba leserne stemme på tre finalister til Oslofondet. Slikt ble det showkonsert av i mars. Her jubler store og små sammen med styremedlem og drivkraft Trine Sønstevold og Morten Schau fra Hafslund. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Det nærmer seg den andre utdelingen av penger fra Oslofondet i 2014. Vil du at ditt initiativ skal vurderes må du søke innen fristen som er 4. mai.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.07.2014 kl 15:49

OSLO: I første runde var det Sirkussmulene (for bydelene i sentrum), Manglerud speidergruppe (i Nordstrands Blads bydeler), Ammerud skoles musikkorps (i Lokalavisen Groruddalens nedslagsfelt) og Tiger Karateklubb (i Ullern Avis/Akersposten og Nordre Aker Budstikkes områder) som stakk av med 12.500 kroner hver fra Oslofondet.

Les om alle vinnerne her: Nå premieres sirkus, karate, speiding og korps

4. mai er fristen for å søke om midler i årets andre utdeling fra Oslofondet. Fyll ut søknadskjemaet du finner på denne siden for å ha mulighet til å bli blant finalistene.

Oslofondet er et samarbeid mellom Mediehuset dittOslo og Hafslund. Gjennom fire utdelinger i året skal 250.000 kroner deles ut til lokalt barne- og ungdomsarbeid i 2014 (se faktaboks for mer informasjon).

Trenger din gruppe økonomisk støtte? HER finner du søknadskjemaet til Oslofondet.

 

SE VIDEOER FRA DE FIRE FØRSTE VINNERNE:

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...