Nordre Aker Budstikke

Husker du dette veldig søte brevet? Nå har museet funnet avsenderen

Dette søte brevet kom til Teknisk Museum for et par uker siden. Foto: TEKNISK MUSEUM

Og Henry fikk seg en overraskelse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.10.2018 kl 15:19

KJELSÅS: I forbindelse med den store Legofestivalen på Teknisk museum på Kjelsås i Oslo i oktober, så fikk ett av barna med seg hjem en figur - eller en gubbe (!) - fra alle duppedittene og legoutstyret.

I brev

Teknisk museum forteller at de mottok figuren i brev fredag for to uker siden. Og vi er enige med Teknisk museum i at dette var en skikkelig søt historie:

– Posten ble åpnet her i dag, og der lå brevet med figuren. Det var en hyggelig overraskelse. Det står at det er fra en gutt. En veldig fin greie, og et godt eksempel på en flott handling Og helt nydelig hvordan han har limt på en liten lapp, slik at han har fått plass til ordet Horten, fortalte Marit i resepsjonen på Teknisk museum.

Hvem er gutten?

Men hvem er denne gutten, som sendte figuren tilbake til Teknisk museum.

Etter å ha etterlyst ham i lokalavisa i Horten-området, så fikk museet napp.


Museumsdirektør Frode Meinich og Henry traff hverandre i helgen, og sistnevnte fikk seg en fin overraskelse.

– Etter at vi fikk kontakt, har direktøren ved Teknisk museum, Frode Meinich, vært innom gutten i helgen og gitt ham et stort lego-sett, som han sjenert og overrasket tok imot, forteller kommunikasjonssjef ved museet, Kathrine Daniloff.

– Sønnen min Henry, syv år, var på Teknisk museum, og oppdaget da han kom hjem at han fortsatt hadde en legofigur i lommen. Det var ikke meningen å ta den med hjem. Vi kunne jo ikke annet enn å sende den tilbake, skriver moren i en mail til museet, og at hun synes det er veldig hyggelig at det ble satt pris på.

Så altså - ærlighet varer lengst!

LES OGSÅ: De vil ha innspill fra deg om nye Storokrysset


LES OGSÅ: Kommuneskogene er Oslos stolthet

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...