Nordre Aker Budstikke

Hva er status i Myra?

Fotballbanen i Myra på Kjelsås. Foto: Kristin Tufte Haga

Det ble satt av nesten 10 millioner kroner til oppgradering av fotballbanen med tilbehør i Myra på Kjelsås for 2020. Men foreløpig har lite skjedd.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.08.2020 kl 10:51

KJELSÅS: Stor jubel da det i fjor ble budsjettenighet mellom byrådspartiene Arbeiderpartiet, SV og Miljøpartiet de Grønne, og Rødt, og enighet om påplussinger på flere områder i budsjettet for 2020.

Blant annet ble det sikret midler til flere idrettsanlegg, som 10 millioner kroner til rehabilitering av Kjelsåsmyra kunstgressbane.

I flere år har Kjelsås IL spilt inn opprustningsbehov av kunstgressbanen i Kjelsåsmyra, til kommunen. Myra ligger mellom Kjelsås skole, Myrerveien og Haugensjordet barnehage.

– Julegave

– Dette er svært gledelig og en stor julegave til Kjelsås IL. Banen trenger sårt en opprusting, og den er veldig mye brukt av de yngre medlemmene våre, og som det bare blir flere og flere av, sa en veldig fornøyd styreleder i Kjelsås IL, Ivar Christiansen til Nordre Aker Budstikke, da avisa omtalte saken i fjor.


Runar Kjellstad Nygård, politisk rådgiver for Arbeiderpartiet, presiserte hvordan pengene er tenkt å brukes:

– Det er nå satt av i budsjettet kroner 9.600.000 til Kjelsåsmyra-prosjektet, da det blir noe dyrere å bygge bane uten granulat, som koster rundt 3,5 millioner kroner mer enn med vanlig granulat. Kjelsåsmyra-prosjektet er ansett som nybygg, med utgraving og nytt lysanlegg. Dette er et gammelt brukt kunstgress i dag, med svært dårlige spillegenskaper, sa han i fjor.

Fotballsjefen oppdaterer

Nordre Aker Budstikke har flere ganger denne måneden forsøkt å få informasjon om status om Myra, men har ikke lykkes i å motta dette fra Bymiljøetaten.

Fotballsjef i Kjelsås IL, Dag Halvorsen, kan derimot oppdatere noe:

– Det vi vet er at det nå skjer prøvegravinger - med hensyn til blant annet eventuell forurenset masse på området, slik det gjøres i sånne prosjekter. Vi har også fått signaler om at det ikke kommer til å være på plass noe nytt kunstgress før til våren 2021, prosjektet er forsinket av forskjellige årsaker, sier Halvorsen til avisa.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...