Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

«Hva får deg til å tro at du er en bedre omsorgsperson enn pappaen?»

Foto: reneeveldman / Pixabay (illustrasjonsfoto)

KOMMENTAR: – Nok en gang en mor som stikker kjepper i hjulene for far og barns samvær, en mor som vil ha mesteparten av samværet selv, og som setter ut rykter om pappaen for å få det som hun vil.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.05.2018 kl 15:04

Kjære medsøster, jeg skjemmes. Hva er det som får deg til å tro at dine barn bør frarøves samvær med sin far?

Hva er det som får deg til å tro at du er en mye bedre omsorgsperson enn pappaen? Dere har levd sammen, du har valgt å få barn sammen med pappaen. Så blir det dessverre slutt, av ulike årsaker. Kanskje det var mest hans skyld, mest din skyld, eller begges skyld. Men det spiller faktisk ingen rolle. Det er barna det handler om og om to foreldre som er like glade i barna sine.

Nok en gang hører jeg om en medsøster og mor, som stikker kjepper i hjulene for far og barns samvær. Som vil ha mesteparten av samværet selv, og som setter ut rykter om pappaen for å få det som hun vil.

I anledning #metoo var det mange kvinner som lurte på hvor de mennene som så hva brødrene drev med, ble av i debatten. Hvorfor sier ikke mennene ifra til hverandre? Hvorfor står de bare der og ser på?

Vi kvinner kan være med i debatten, vi kan si fra til hverandre. Nok er nok jenter.


Anne Siri, mor

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...