Nordre Aker Budstikke

Sigurd savner ikke å være på skjermen

Fra tidligere anledning: Sigurd Sollien fra Kjelsås og Philip Reiler fra Grefsen, bød på DAB-adaptere og enkle synstester på bensinstasjonen de fleste nok forbinder med boller. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE/UTLÅN

Tidligere TV-profil Sigurd Sollien er lokal fra Kjelsås, men det er en stund siden han var på «skjermen».

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: Sigurd Sollien bor på Kjelsås med kone og to barn.

Han har dukket opp i noen av brilleloggene i Nordre Aker Budstikke. Philip Reiler (42) fra Grefsen og Specsavers har videreformidlet brukte briller fra Norge til Tanzania, og ikke minst var ett av brilleparene Sigurds gamle «John Lennon-briller».

NRK, TVNorge og TV2

Men ellers har ikke Sigurd dukket opp på «skjermen» på en stund, karrieren startet blant annet med populære «Smørøyet»:

Siden har han vært å se på NRK, TVNorge og TV 2 med flere forskjellige konsepter. Han har blant annet vunnet Gullruten for programmet «Silje og Sigurd - et slags reiseprogram», som han i 2004 ble nominert til pris for beste mannlige programleder som. På slutten av 2000-tallet var han å se i både «Smaken av Norge» og «Oppgradert», og for et par år siden i «Superoppusserne», skrev Dagbladet lørdag.

Mat

Men i forbindelse med premieren til Viaplay-satsingen «Wisting», forteller avisen at Sigurd dukket opp på den røde løperen. Sigurd sier til avisa at han nå jobber med flere prosjekter, blant annet «Matpodden» - en podkast om mat, i tillegg til å jobbe i P4. Om det å ikke være på på «skjermen», svarer han:


– Jeg tenker at alt har sin tid. Jeg synes det er veldig deilig at jeg nå slipper å selge inn programmer mer. Jeg kan ikke si at jeg savner tida på skjermen, sier han blant annet til Dagbladet. Her kan du lese hele saken i avisa.

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...