Nordre Aker Budstikke

Hva med å justere trafikklyset?

Kø i Kjelsåsveien om morgenen. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Lurer flere på, om lyskrysset nederst i Kjelsåsveien. Men Statens vegvesen frykter for kø inn i Sinsenkrysset.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.12.2018 kl 17:49

NORDRE ÅSEN: Det er sendt innspill til både Sporveien og Nordre Aker Budstikke, om lyskrysset, hvor Kjelsåsveien møter Hans Nielsens Hauges gate.

Lenger grønt

– I dette lyskrysset er det en grønn pil inn til venstre fra Kjelsåsveien og opp til Sinsenkrysset. Dette er eneste muligheten for bilister som kommer fra Kjelsåsveien til å kjøre ut i krysset. Ved «vanlig» grønt lys må altså bilistene vente på at alle biler som kommer fra Hans Nielsens Hauges gate har kjørt, for å så kjøre opp mot Sinsenkrysset. Pilen inn til venstre er kun åpen noen sekunder før den «slukker» igjen. Dette bidrar til lang kø. Trafikken fra Hans Nielsens Hauges gate er dog begrenset, skriver Frida Folden.

Som, i likhet med flere andre lesere, mener at den grønne pilen til venstre må få lenger tidsintervall.

– Således kan man unngå at flere hundre biler går på tomgang i kø i Kjelsåsveien og langs barnas skolevei, legger hun til.

Fikk nei

Sporveien svarer følgende om saken:

– Prosjektet spurte Statens vegvesen om nettopp dette, men de sa nei fordi de frykter at det vil bli altfor mye kø av biler inn i Sinsenkrysset, samt på Ring 3, ved å ha lenger grønt i dette nevnte krysset, svarer kommunikasjonsansvarlig for Sporveiens prosjekt i Grefsenveien, Sven Øvergaard.

LES OGSÅ: Om ikke lenge skal bussen kjøre inn her i stedet

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...