Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hva noen klarer å få 100 unger til å lære på noen minutter!

Med stor entusiasme og utstråling, lærte Navid fra Norske Talenter og TV2 Kjelsåsbarna skikkelig kule moves og kul koreografi, på under 60 minutter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.03.2015 kl 00:27

KJELSÅS: Mandag 2. mars ble den store anti-mobbekampanjen ved Kjelsås skole sparket i gang med kick-off, klokken 8.15 i skolegården. Ikke bare for elevene, men også for foreldre, lærere og rektor. Sjelden har Kjelsås skolegård vært så full - les hele saken her.

Den kjente dansere fra TV og Norske Talenter - Navid Rezvani, er også engasjert i kampanjen.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Fjetret

Sjetteklassingene var først ut i dansen med Navid. Elevene var som fjetret da Navid åpnet ballet med en skikkelig "spin" på gulvet midt i skoleaulaen.

- I'm a B-boy. Do you know what that is?

- No!

- I'm a Break boy! And a spiderman!

Navid fortalte om hvorfor han akkurat liker "spiderman".

- Edderkoppen jobber og jobber, prøver om igjen og om igjen. Helt til den får det til. I dag skal det ikke være noe; Jeg orker ikke, jeg vil ikke, jeg gidder ikke. Men; Jeg skal prøve!

Les også: - Jeg har ventet mye på trikken, i regnvær.

Kule moves og brede glis

Og innsatsen var det ikke noe å si på i aulaen tirsdag. Fra alle, både Navid, elever og lærere. Ikke bare ble det veldig mange kule moves, men også veldig mange brede glis.

Les også: Fra rullestol til supersprek treningsinstruktør

- Navid er skikkelig flink til å lære bort. Vi synes vi lærte veldig mye på kort tid, er sjetteklassingene Angelica og Selma enige om.

De synes også det var litt vanskelig i starten, men så gikk det seg til underveis.

- Vi fixa det jo til slutt. Vi vil gjerne danse mer, dette var veldig gøy!

Jentene synes også det er topp med anti-mobbekampanje.

- Vi har allerede blitt mer kjent med flere på tvers av klasser og trinn. Det er veldig bra. En sånn kampanje burde vi ha hvert år. De kule moves'ene kan vi kanskje bruke til noe senere også, tenker de to jentene.

Mestring og samhandling

Kjelsås Skolemiljøutvalg er et samarbeid mellom skoleadministrasjon, elevrådet, og foreldrene (Foreldrenes Arbeidsutvalg - FAU). Kristine Seel i utvalget forteller.

– Danseren Navid synes vi er et bra valg – også en som mange vet hvem er. En levende, engasjert og karismatisk person, som brenner for sitt arbeid med barn, skolen og ungdom gjennom dans med elevene, opplevelser og samtaler.

- Navid har stor tro på at vi kan være mer for hverandre og skape tro på oss selv gjennom følelsen av mestring og samhandling. Vi vil ha en enda bedre skolehverdag for Kjelsåselevene, og ønsker en positiv og annerledes kampanje om en alvorlig problemstilling, som mobbing er, fortalte Seel videre.

Foredrag og foreldremøter

Kampanjen varer hele uken. Kommunikasjon og samhandling, gjennom kreativitet, bevegelse og koordinasjon er på agendaen.

Navid har også frontet lignende kampanjer ved andre skoler.

– Navid møter først elevene og blir kjent med miljøet her ved skolen, og bruker så erfaringen som utgangspunkt for foredraget han skal holde her ved Kjelsås skole. Da blir det mer personlig, gjenkjennelig og relevant for våre barns hverdag på skolen, ifølge Seel og SMU.

Det blir også engasjert egne foreldremøter i forbindelse med kampanjen, foreldremøter også med Navid.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...