Nordre Aker Budstikke

Unni trenger hjelp:

Hva skal plassen hete?

Senterdirektør Unni Merethe Aasgaard og den nye, navnløse plassen nedenfor kionen, og ved siden av Storobuen Foto: Kristin T. Haga / Karl A. Kjelstrup

Sentersjefen trenger gode innspill igjen, og lover gavekort på 5000 kroner til vinneren. – Hva skal den nye plassen hete?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.03.2019 kl 13:14

STORO: Unni Merethe Aasgaard, senterdirektøren på Storo Storsenter, er klar med nok en navnekonkurranse.

– Jeg ønsker å få hjelp fra Nordre Aker Budstikkes lesere til å finne et navn på plassen på nabotomten vår, sier hun.

Torg, is og bue

Fra før har lesere og senterkunder hjulpet gjennom tidligere navnekonkurranser med å navnsette Storotorget og Storoisen utenfor senteret. Og i fjor fikk paviljongjongbygget der blant annet restauranten Sumo holder til, navnet Storobuen, etter en konkurranse i lokalavisen.

Uteservering

Her ses en illustrasjon av den nye plassen, mellom Storobuen og Odeon og Thon-hotellet, og det gamle fabrikkbygget til venstre, der bl.a. Stas holder til. Foto: THON EIENDOM/HILLE MELBYE ARKITEKTER

Nå er det plassen som ligger ved siden av Storobuen, og Odeon kino, som trenger et navn. Det er tidvis omtalt som Storotunet, blant annet i markedsføringen av utleieleilighetsprosjektet som bygges rundt.


– Vi trenger hjelp av leserne til å finne et godt navn til selve området med restauranter, kino, hotell, park, XXL og interiørbutikken NoDe. Kan noen hjelpe oss? Vi ønsker jo fortrinnsvis et navn som inneholder Storo-navnet, men er i utgangspunktet åpne for alle gode forslag, sier Aasgaard.

Plassen vil til våren bli fylt med uteserveringer fra restaurantene som ligger rundt plassen, opplyser senterdirektøren, som samtidig frister med et gavekort på tilsammen 5000 kroner i premie til den som kommer opp med det beste navnet. Forslag kan sendes til Aasgaard på e-post.

– Hvorfor trenger denne plassen et eget navn?

– Det vil gjøre det lettere for oss å invitere til et område som har et navn, sier Assgaard og viser til at navnene Storotorget og Storoisen utenfor senteret gjør det enkelt å plassere arrangementene som finner sted der.

OPPDATERT: Konkurransen er avsluttet

Her kan du lese om vinneren.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...