Nordre Aker Budstikke

Hva skjer videre med lokalene?

Snart slutt for Norsk Musikk på Tåsen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Norsk Musikk Instrument AS har bare uker igjen før butikken stenger. Coop Norge Eiendom AS forteller om interesse for lokalene, før de har rukket å annonsere.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.11.2017 kl 14:35

TÅSEN: «I arbeidsuka i 9. klasse, var det selvsagt bare ett sted som var av interesse!»

Det skrev musiker og Spellemannpris-vinner Frank Michaelsen, fra bandet The Switch, i sin kommentar og nekrolog over instrumentbutikken, som har vært der i flere tiår.

LES HELE KOMMENTAREN TIL FRANK HER

Konkurssalg

Det er nå konkurssalg hos Norsk Musikk Instrument AS i Tåsenveien 28. Da lokalavisa var innom i slutten av forrige måned, bekreftet salgsrepresentanter at butikken skal legges ned, men at den i hvert fall holder åpent ut november.

LES OGSÅ: Nå kan dette lendemerket på Ullevål bli solgt

Interessenter

Administrerende direktør i Coop Norge Eiendom AS, Roy Meyer, forteller at de nå jobber med nye leietagere, og at interessen allerede er der.

– Vi har blitt kontaktet av flere interessenter, før vi har annonsert noe som helst om utleie. Vi jobber nå fremover med å finne nye leietagere. Det kan være butikk, eller annet. Også eventuelt kafé eller restaurantvirksomhet. Vi utelukker ingenting, sier Meyer.

Han har ikke akkurat størrelsen på lokalet tilgjengelig da lokalavisa ringer, men Meyer forteller at grunnflaten på bygget er på rundt 280 kvadratmeter - lokalene til utleie inkluderer også kjelleretasjen. I øverste etasje er det boliger som Coop Norge Eiendom AS leier ut.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...