Nordre Aker Budstikke

– Hvem bør få siste ordet i byutviklingen?

Erling Dokk Holm står på lista over de som kommer til møtet torsdag førstkommende, på Kringsjå. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Spør Arbeiderpartiet, og inviterer til åpent debattmøte om byutviklingen i Nordre Aker, torsdag. Blant annet kommer også samfunnsdebatant Erling Dokk Holm.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

TÅSEN: Det er Tåsen Ullevål Arbeiderpartilag som arrangerer og inviterer til åpent møte og det de håper på at skal bli en spennende debattkveld, om positive og negative sider ved byutviklingen i Nordre Aker så langt:

– Hva bør vi vektlegge i byutviklingen fremover. Hvem skal få siste ord: Politikerne, utbyggerne, plan og bygningsetaten, beboerne? Og der hvor interesser står mot hverandre: Hvordan finne samlende løsninger til fellesskapets og den neste generasjons beste? spør styreleder Amiran Amarasingham Akilan i Tåsen Ullevål Arbeiderpartilag.

Flere på lista

– Med på laget har vi fått gode innledere som kan by på perspektiver og ideer for området vi lever i: Erling Dokk Holm, kjent samfunnsdebattant og spaltist som har skrevet mye om byutvikling, design, arkitektur og moderne forbruksmønstre, Victoria Marie Evensen, fra Arbeiderpartiet og leder for Byutviklingskomiteen i Oslo kommune og Vetle Bo Saga, styreleder i SiO, Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus, en av Oslos største utbyggere, forteller Akilan.

Victoria Marie Evensen (Ap), leder av byutviklingskomiteen. Foto: Oslo kommune / Sturlason

Vetle Bo Saga, styreleder i SiO. Foto: Unni Irmelin Kvam / SIO


Møtet er førstkommende torsdag, 23. mai, fra klokken 18.30 i den nye restauranten på Kringsjå, Union 864.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...