Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hvem eier denne vakre pusen?

Nesten daglig er denne vakre pusen ved huset til Janne på Lofthus/Disen. Foto: PRIVAT

– Hun er supersøt - vi tror det er en hun. Vi synes så synd på henne der hun står ute og mjauer, sier Janne i Eikelundveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.08.2015 kl 11:02

LOFTHUS/DISEN: Janne Solvang forteller at det i den siste tiden har kommet en vakker liten katt på besøk i Eikelundveien. Selv anskaffet familien seg en annen katt i våres.

Besøk

– Vi fikk en Main Coon i våres, en rasekatt som for det meste er inne, men som liker å være ute å jakte på insekter og hoppe etter blomster og strå i hagen. Etterhvert kom det en katt på besøk som vi også tidligere har sett, forteller Janne.

Les også: Folk kommer hjem til utmagrede katter etter ferien, og skjønner ikke hvorfor!

Hun fortsetter.

Maler og koser

– I starten turte den nye katten bare å ligge langt unna, nede ved gjerdet eller på plenen. De siste to dagene har hun kommet opp på plattingen og malt, kost og vært virkelig interessert i vår sære og store rasekatt, sier Janne.

Som forteller om en søt katt.

Tillitsfull og kontaktsøkende

– Hun er virkelig supersøt - vi tror det er en hun. Mjauer de fineste mjauene jeg har hørt. Store flotte øyne, er tillitsfull og kontaktsøkende. Vi skulle så gjerne visst om hun hadde et hjem! Vi synes så synd på henne der hun står og mjauer ute, sier Janne.

– Den kommer til oss så og si daglig nå, den er liten, så kanskje er den ikke helt fullvoksen ennå. Det kommer jo etter hvert kaldere vær, og hvis ingen melder seg som katteeier, så må jo vi vurdere å tipse omplassering for katter. Eventuelt kanskje noen i området kan tenke seg å ta til seg denne nydelige katten, hvis ingen eiere melder seg, sier Janne.

Kanskje noen i Disen, Lofthus, eller Årvoll-området som eier katten, eller er den fra andre områder?

Ta gjerne kontakt med Nordre Aker Budstikke, eller med Janne direkte.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...