Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hvem er «Årets Navn 2013»?

Vi vil ha dine forslag!

I tillegg til blomster får «Årets Navn 2013» heder og en sum penger å gi til et godt, lokalt formål.

Hvem fortjener å bli hedret som «Årets Navn» i året som snart er forbi? Våre lesere skal kåre en vinner i fem deler av byen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

OSLO: Noen mennesker står på år etter år, jevnt og trutt for sine medmennesker. Andre har kommet ut av skyggene og utmerket seg på helt spesielle måter i året som er gått. Det er mange der ute som gjør en ekstra innsats på ulike arenaer.

Hvem bør vi legge ekstra godt merke til i år? Hvem fortjener å litt ekstra oppmerksomhet? Det er åttende gang i år lokalavisene i Mediehuset dittOslos mange lesere er med på å nominere og senere kåre vinnere av Årets Navn.

- Kåringen av årets navn er en flott anledning til å sette søkelyset på de mange som gjør seg positivt bemerket i lokalmiljøet, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo.

Han påpeker at engasjementet hvert år er stort for å løfte frem ildsjelene fra ulike deler av Oslo.

- Årets navn er et skikkelig framsnakkingsprosjekt, konstaterer Bollingmo.

Han ser frem til et stort engasjement og mange gode forslag fra leserne våre.

Vi deler Oslo i fem soner:

- Oslo sentrum

- Nordstrand/Søndre Nordstrand/Østensjø

- Ullern/Vestre Aker

- Alna/Bjerke/Stovner/Grorud

- Nordre Aker

Frist for å komme med forslag: Søndag 5. januar 2014.

Send inn forslag til: tips@dittOslo.no. Merk mailen «Årets navn 2013». Avstemmingen vil skje på våre nettsider i store deler av januar, og vinnerne blir presentert i månedsskiftet januar/februar 2014.

Tradisjonen tro får vinnerne mulighet til å donere en solid sum penger til et godt, lokalt formål.

Se hvem som ble kåret til Årets Navn 2012 her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...