Nordre Aker Budstikke

Foreslå kandidater nå:

Hvem er Årets navn og ildsjel i Nordre Aker 2018?

Premien er 10.000 kroner.

Årets navn og ildsjel 2017, Helge Holter, fikk overrakt diplom og premier fra senterdirektør Unni Merethe Aasgaard på Storo storsenter, og Nordre Aker Budstikke-redaktør Karl Andreas Kjelstrup. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

I fjor vant banemesteren på Nordre Åsen. Hvem fortjener oppmerksomhet – og 10.000 kroner fra samarbeidspartner Storo Storsenter – i år?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.12.2018 kl 10:28

NORDRE AKER: Bydelen er full av ildsjeler - mennesker som gjør en ekstra innsats for andre og sitt lokalmiljø! I fjor nominerte leserne en rekke gode kandidater. Redaksjonen valgte ut tre finalister, som kunne stikke av med tittelen Årets navn og ildjsel i Nordre Aker 2017!

Leserne stemte, og vinneren ble Helge Holter, banemester på Nordre Åsen og leder i Skeid bandy. Det er takket være hans innsats at det yrer av liv med lokale barn på skøyteisen på Skeidbanen på Nordre Åsen. Så raskt det er minusgrader er Helge på plass med vannslangen på øvre bane og vanner for å få skøyteis til alle. Han åpner også slipebua for publikum.

Nominer kandidater til Årets navn og ildsjel 2018!

I 2018 er det 10. gang prisen deles ut.

Den første vinneren, i 2008, var Rannveig Berge, leder og primus motor for Nordberg barnegospel. Siden den gang er prisen vunnet av blant andre bonden på Skjerven gård, bokhandlerne på John Colletts plass, initiativtakerne til Kultursløyfa på John Colletts plass, en frivillig mor på Kjelsås, samt løypekjøreren i Korsvoll IL.

Årets navn og ildsjel i Nordre Aker

Vinnerne:

  • 2017: Helge Holter, banemester på Nordre Åsen og leder for Skeid bandy
  • 2016: Gro Almgren, Marit Gundersen, Kirsten Hansson og Odd Paulsen, Kuben 62 +
  • 2015: Bastionen, Lyns supporterklubb
  • (Prisen blikke delt ut i 2014)
  • 2013: Christel Stub, ildsjel på Kjelsås
  • 2012: Adriana Bertet og Agnes Lyche Melvær, initiativtakere til Kultursløyfa på John Colletts plass
  • 2011: Eivind Steen og Kristin Borge, Ullevål Bokhandel
  • 2010: Roar Grønvold, Korsvoll IL
  • 2009: Ivar Bakke, Skjerven gård
  • 2008: Rannveig Berge, Nordberg barnegospel

Kåringen har både hatt navnet Årets navn og Årets ildsjel.


Når den tiende Årets navn og ildsjel i bydelen skal kåres, følger vi nøyaktig samme oppskrift som tidligere!

DU må nominere den eller de du mener har gjort seg fortjent til prisen i året som snart er over, og så blir det en avstemming blant leserne.

Årets navn og ildsjel i Nordre Aker er en pris av og med innbyggerne i Nordre Aker.

Hvem kan nomineres?

Alle som på en eller annen måte har gitt av seg selv, for fellesskapet, enkeltpersoner eller noen andre.

Enten for å ha jobbet for en viktig lokalsak, for å ha bidratt ekstra i lokalmiljøet, skapt glede eller ha utgjort en forskjell – på et stort eller mindre område.


Det kan være innenfor kultur, idrett, politikk, samferdsel, natur- og miljø, helse, frivillighet, eller noe helt annet!

Nå trenger vi din hjelp: Nominer kandater ved å sende en e-post til post@nab.no, eller fyll enkelt og greit ut skjemaet lenger nede på siden. Fristen for å nominere er mandag 3. desember.

I nominasjonen må du kort fortelle om kandidaten og hvorfor du mener vedkommende fortjener å hedres ekstra.

10.000 kroner i premie

Også i år stiller mangeårig samarbeidspartner Storo Storsenter, og senterdirektør Unni Merethe Aasgaard, opp med en sjenerøs premiesjekk til vinneren.

Den er pålydende 10.000 kroner – et beløp vinneren selv får gi videre til et fritt valgt, godt formål i lokalmiljøet.


Det er vinn-vinn for alle!

Nominer kandidater nå!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...