Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hvem fortjener 100.000 kroner?

Nydalen - og hvor Egmont holder til - fotografert fra lufta, omkring 1950. Her ser vi Akerselva, og Bakke Mølle, midt i bildet. Industribyggene dominerer. Mange av dem står i dag, men med nytt innhold. Andre er revet til fordel for nybygg. (Bildet tilhører Oslo Byarkiv, og er å finne på Digitalmuseum.no. Delt med Creative Commons-lisens. Se detaljer her.) Foto: WIDERØES FLYVESELSKAP, HELGE SKAPPEL/OSLO BYARKIV

– Vi vil gjøre en forskjell, sier kommunikasjonssjefen i Egmont Publishing, Christina Dorthellinger.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.11.2016 kl 20:12

NYDALEN: Tradisjonen tro gir de ansatte i nydalenselskapet Egmont Publishing bort en julegave til et godt formål.

– Nå trenger vi ditt innspill til hvem pengene bør gå til i år. Vi gir bort kr 100 000 kroner til et veldedig formål for å gjøre en forskjell. Vi ønsker dine innspill til organisasjoner som retter seg mot barn og unge i Norge som kan ha behov for en håndsrekning fra oss, ifølge pressemelding fra selskapet.

Tidsaktuelt

Det er også fint om prosjektet er tidsaktuelt.

– Vi krever selvsagt at det er underlagt ryddige og veldrevne organisasjoner. Å støtte et veldedig formål er i tråd med Egmonts sterke sosial profil og passer godt til vårt motto "We bring stories to life", sier kommunikasjonssjef Christina Dorthellinger.

Hva skjer med forslag enkeltpersoner eller organisasjoner sender inn?

- Når vi har mottatt forslag til veldedig formål, vil vi at våre medarbeidere skal ta den endelige avgjørelsen over hvilken organisasjon og prosjekt som får støtten. Dette gjøres ved anonym avstemning i bedriften, sier Dorthellinger.

Frist 18. november

Støtten blir overrakt på et arrangement på Egmonthuset, Nydalen i Oslo i desember.
Alle forslag vil bli vurdert, frist er 18. november 2016.

Tidligere mottakere:

2015 Norsk Folkehjelp (støtte til flyktningebarn)
2014 Sykehusklovnene
2013 Sykehusbarn

Egmonst Publishing

Egmont Publishing er en del av Egmont, og en stiftelse med et fond. Egmont Fondet deler i år ut 100 millioner NOK til barn og unge i Danmark og Norge med behov for hjelp, bistand, innsats eller ekstra støtte.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...