Nordre Aker Budstikke

Hvem gjorde dette?

Hvem veltet og skadet motorsyklene - har du tips i saken? Foto: PRIVAT

De to gutta var på Trollvann, da de skulle dra derfra oppdaget de dette.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2018 kl 12:14

TROLLVANN: Det er faren til den ene gutten, Pål André Syrrist, som har lagt ut følgende melding på Facebook:

«Dette er min sønn og hans kompis sine lette motorsykler. Jeg gir 3000 kroner til den som har informasjon som fører til at vedkommede som har gjort dette blir tatt og stilt til rette for sin handling»

Videre skriver han:

«Hvis jeg kjenner noen som igjen kanskje kjenner noen som var på Trollvann i Oslo lørdag 2. juni 2018, og som har sett noe ta gjerne kontakt.»

Det ble store skader på syklene. Foto: PRIVAT

Lørdag

Hendelsen skjedde som nevnt lørdag. Syrrist mener at noen eventuelt kan ha rygget inn i syklene og stukket av.

«Eller dyttet de overende på jævelskap, jeg kjenner at jeg blir så forbanna og trist på de to unge guttas vegne,» står det også i meldingen.

– Dyrt

Når lokalavisa er i kontakt med Syrrist torsdag, forteller han at de fortsatt ikke har fått tips om hvem som kan ha forårsaket sykkelvelten.

– Nei dessverre. Syklene er jo kjørbare, men det er store kosmetiske skader. Det ser kanskje ikke dyrt ut, men det koster mye å få byttet ut delene som har fått skader, sier han torsdag.


Har du sett noe - ta kontakt med Syrrist eller lokalavisa?

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...