Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hvem har ansvaret for denne?

En gammel campingvog, og mye rask i skogen. Ikke så trivelig. Foto: LESERBILDE

En forlatt campingvogn og masse søppel i skogkanten. Hvem har ansvaret for opprydningen, spør en leser.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2017 kl 15:52

NORDBERG: – Øverst i Nordbergveien rett utenfor kolonihagen, i nærheten av trafostasjonen på venstre side, har det stått en nedslitt campingvogn i flere år. Rundt ligger det masse søppel og glasskår, skriver en leser til Nordre Aker Budstikke.

– Hvorfor er det ingen som har fjernet dette lurer jeg på? Og hvem har ansvaret? spør leseren videre.

Hun kan opplyse at det i dette området ferdes mange skolebarn, samt fire rådyr, og mange hundeeier.

Bymiljøetaten

Nordre Aker Budstikke sender spørsmået videre til Bymiljøetaten.

– Er dette kommunalt område så det ligger under Bymiljøetaten, eller er det private som burde ha ryddet her? Hva er regelverket for parkering av gamle vogner som dette, og hva kan folk gjøre som syns det er stygt?

– Vi tar en befaring der i dag. Kommer tilbake til deg med litt mer info når vi har fått sett på det, svarer pressekontakt Monica Thorud Olsen, mandag 10. april.

Må fjernes

Litt senere på dagen kommer svaret:

– Den parkerte campingvognen og hengerne står på Oslo kommunes areal, som er regulert til turvei, svarer Olsen, og legger til:

– Det er ikke anledning å parkere her, og forsøpling er ulovlig etter Forurensningsloven. Vi setter opp varsellapper på kjøretøyene om at eierne må flytte kjøretøyene sine og ta kontakt med oss hvis de har spørsmål. Hvis det viser seg at dette ikke blir gjort innen en gitt frist så vil de bli tauet bort.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...