Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ber sjåføren melde seg

Hvem kjørte på sparkesykkel og Edmund (14)?

Hvem kjørte på sparkesykkelen og Edmund (14). Foto: PRIVAT

– Edmund (14) ble også skadet, i fallet ved sammenstøtet med bilen. Sparkesykkelen hans ble totalt ødelagt, forteller mor Ingrid Holm Finseth, og oppfordrer bilføreren til å melde seg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.11.2015 kl 15:31

GREFSEN: Det var mandag for halvannen uke siden at Edmund (14) skulle en tur til Storo, på sparkesykkel. Han kom nedover forbi Kiwi, over Lettvintveien. Der stoppet samtidig en bil for å slippe over to menn med hunder.

– Startet opp for tidlig

– Bilen som stoppet for mennene, startet opp igjen for tidlig, og resultatet ble at bilen traff sparkesykkelen til Edmund, og som gjorde at han datt i asfalten, forteller moren Ingrid Holm Finseth.

LES OGSÅ: GPS-bande herjer på Østlandet og i Nordre Aker. Disse bilmerkene er de ute etter

Hun forteller videre.

– Går det bra?

– Både turgåerne og bilisten - det var to i bilen - kom bort og ut til Edmund, og spurte om det gikk bra. Han var nok ganske sjokket over opplevelsen, og svarte ja. Men det gikk jo ikke bra.

Bilisten dro videre - det samme gjorde turgåerne.

Skadet kne og ødelagt sparkesykkel

– Edmund kom seg hjem med den ødelagte sparkesykkelen. Kneet var hovent, men legen ba Edmund om å ta det rolig en tid fremover. Det kunne gått mye verre - ikke minst er jeg selvfølgelig veldig glad for at Edmund bruker refleksvest. Men det jeg reagerer veldig på, er at ikke voksne folk sørger for at foreldrene til barn- og unge blir oppringt, kontaktet ved en så alvorlig hendelse, sier moren.

Ikke minst også for å erstatte det som er ødelagt.

– Meld deg, oppfordrer hun til bilføreren.

LES OGSÅ: Aktivitetssonene er viktig for Lyn Ski: Men er forslaget en forutsetning for bruk, eller en trussel mot Oslomarka?

Kjenner til biltype

Familien kjenner til biltype, og har politianmeldt hendelsen. Sparkesykkelen er totalt ødelagt. Edmunds telefon ble også skadet i sammenstøtet, og er til reparasjon.

– Sparkesykkelen lå smadret under bilen, Edmund ba også bilføreren om å flytte bilen, så han fikk løs sparkesykkelen, legger moren til.

Hvis noen av leserne til Nordre Aker Budstikke har informasjon om hendelsen, ta kontakt med moren Ingrid Holm Finseth, telefon 91842242.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...