Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hvem skal få kjøre «Ildsjelbilen»?

Låner bort en bil i tre måneder - gang på gang!

VW E-UP!: En stor liten bil, sier Svein Morten Bergh i Møller Bil om elbilen E-Up!

Kjenner du en lokal ildsjel som fortjener å kjøre denne bilen i tre måneder?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2014 kl 09:31

OSLO VEST: Ifølge bokmålsordboka er en ildsjel en «person som er fylt av brennende iver og begeistring». I alle lokalsamfunn finnes det en eller flere ildsjeler.

Hedrer lokale ildsjeler

Se video:

 

 

De som alltid gir det lille ekstra for at det skal være triveligere å bo der. De som alltid bruker litt ekstra tid på at noen andre skal ha det litt bedre.

Noen ildsjeler har kanskje flere timer i døgnet enn oss andre, men stort sett er det den brennende iveren som gir dem ekstra tid til å trå til for andre.

Det er disse ildsjelene lokalavisen du nå sitter og leser gjerne vil gjøre litt ekstra stas på.

Les mer om Ildsjelbilen.

- I samarbeid med Møller Bil Skøyen og CC Vest gir vi en ildsjel anledning til å disponere en Volkswagen E-Up! i tre måneder, helt gratis, sier redaktør Fredrik Eckhoff.

TRYKK HER FOR Å NOMINERE DIN KANDIDAT!

- Du må nominere

Den første ildsjelen får bilen allerede i februar og får kjøre den ut april måned. I løpet av året skal fire begeistrete ildsjeler få bruke den elektriske bilen.

- Det er veldig hyggelig å få løfte fram og verdsette noen av ildsjelene som finnes i vårt nærområde, sier Svein Morten Bergh.

- Vi håper det kan være positivt for dem som allerede gjør mye i lokalmiljøet å få bruke denne bilen i hverdagen, sier redaktør Fredrik Eckhoff.

For kanskje kan bilen gjøre hverdagen enklere, eller mer effektiv, for en lokal ildsjel?

Nå er det opp til deg å nominere mennesker du mener fortjener en ekstra klapp på skulderen, og et tre måneders bilbekjentskap.

Den du nominerer må bo i nedslagsfeltet til en av disse avisene: Ullern Avis/Akersposten, Nordre Aker Budstikke eller dittOslo Sentrum vest (Frogner eller St. Hanshaugen).

- Det kan være en som gjør mye for mange, eller en som bruker tiden sin på noen få, men som til gjengjeld betyr den store forskjellen, sier Eckhoff.

En moderne bybil

Volkswagen E-Up! er en stor, liten femdørs elbil med plass til fire personer.

Under normale forhold har den en rekkevidde på 160 kilometer, og er en skikkelig bybil.

- Det er en kul elbil med ledlys, navigasjon, mørke ruter, telefon og musikkstreaming, sier Bergh. - Vis at du er en ildsjel. Lykke til!

TRYKK  HER FOR Å NOMINERE DIN KANDIDAT!

Ildsjelbilen presenteres av:

Mediehuset dittOslo

Møller Bil Skøyen

CC Vest

 

 

 

 

 

Les mer om ildsjelbilen her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...