Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hvem vinner toppoppgjøret?

Se Kjelsås - KFUM direkte her!

Kjelsås og KFUM jager serieleder Follo i kampen om opprykk. Lørdag møtes de to oslolagene, og du kan se kampen direkte her!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.07.2014 kl 16:14

OSLO: Før sesongstart var det spådd at Follo og Moss skulle gjøre opp om opprykksplassen i 2. divisjon avdeling 4. Follo leder også avdelingen etter sommerpausen, men bak er det Kjelsås og KFUM som er nærmeste utfordrere.

Lørdag kan vi få et svar på hvilket oslolag som skal føre an i opprykkskampen utover høsten. Da møtes nemlig Kjelsås og KFUM på Grefsen stadion.

Kampen begynner klokken 16.00, og du kan se den direkte her på dittOslo.no.

Foreløpig er det Kjelsås som har initiativet av de to. Laget ligger på andreplass på tabellen, kun to poeng bak ledende Follo. Kjelsås har vist solid opprykksform, med seks seire på rad etter 0-2-tapet for nettopp Follo.

KFUM ligger fire poeng bak Kjelsås, men de rødhvite har vist nesten like god form den senere tiden. Ståle Andersens menn har ikke tapt siden tredje serierunde, og laget har blant annet fått med seg en 6-1-seier og en 8-1-seier på veien.

Laget har dermed vist at de nok en gang blir å regne med i toppen av 2. divisjon.

Hvem fører han i opprykkskampen etter lørdagens kamp? Følg med her!

Les alle våre saker om 2. divisjon i fotball her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...