Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hvordan bør Berg bli?

Kanskje med kultursal, basketbane og kunstgress?

AKTIVITETSPARK: - MPS-komiteen tror det er mulig å få til en liten aktivitetspark på ballbanen nedenfor Berg.

- Lokalmiljø, idrett og politikere må forene krefter for å få til at nye Berg barneskole blir et godt nærmiljøanlegg. Kom med innspill, oppfordrer lokalpolitiker Erik Borge Skei (V).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.10.2013 kl 09:32

BERG: Skoleåret 2013/2014 er Berg videregående skoles siste år. Men allerede i høst «tyvstartet» omkring seksti førsteklassinger ved skolen, foreløpig organisert inn under Ullevål skole. Så er planen å øke antall barneskoleelever gradvis, til opp mot 600 elever, etter fullført utvidelse høsten 2016.

- Lokalmiljø, idrett og politikere må nå forene kreftene for å få til at nye Berg barneskole blir et godt nærmiljøanlegg, oppfordrer Erik Borge Skei (V) som er leder i miljø-, plan- og samferdselskomiteen og nestleder i bydelsutvalget.

Idrett/kultur og trafikk

I planene ligger blant annet nytt idrettsbygg på rundt 800 kvadratmeter. Reguleringssaken er under utarbeidelse, og bydel og andre kan komme med innspill til Plan- og bygningsetaten.

- Trafikk blir et viktig tema, blant annet stiller Plan- og bygningsetaten krav om at det utarbeides trafikkanalyse som beskriver dagens og fremtidig trafikksituasjon, sikkerhet for gående og syklende og nødvendige tiltak.

- Det arbeides også lokalt for å få en kultursal på 200 kvadratmeter inn i prosjektet.

Aktivitetspark?

Men også utendørs er det muligheter.

- Både kulturell og idrettslig aktivitet for barn og ungdom er, ikke minst i vår bydel, ofte organisert omkring skolene og i nærheten av der barna bor. På ballbanen nedenfor Berg tror Miljø-, plan- og samferdselskomiteen at det er det mulig å få til en liten aktivitetspark, for eksempel med liten kunstgress- og basketbane

- Men det er eventuelt nærmiljøets idrettsklubber som selv må fremme slike forslag, i samarbeid med kretsen, oppfordrer Skei.

- Det oppfordres derfor til engasjement fra lokalmiljøet, for å belyse alle sider ved saken, men også fordi det er mulig å få til noe om flere jobber sammen, avslutter Borge Skei.

Reguleringssaken skal opp i bydelsutvalget torsdag 24. oktober.

Planene

Undervisningsbygg opplyser:

- Det planlegges en omstrukturering til en barneskole med plass til 588 elever. Det skal også oppføres et nybygg i to etasjer med gymsaler med tilhørende siderom og garderobeareal.

Omstruktureringen vil etter planen foregå i fire hovedfaser, tilpasning for opptak av barneskoleelever ferdig høsten 2013, totalrehabilitering av gymbygningen ferdig høsten 2015, omstrukturering av hoved- og skolebygningen ferdig høsten 2015 og oppføring av nybygg ferdig høsten 2016, sier Asbjørn Horrisland Engedal i Undervisningsbygg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...