Nordre Aker Budstikke

Hvorfor det skal flagges på Grefsenkollen lørdag

Flagget til topps når bussen kommer, lørdag. Foto: GREFSENKOLLEN

Daglig leder ved restauranten, Jon Kloster, forteller at de faktisk er hoppende glade, og at alle passasjerer får gratis kaffe når de kommer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.04.2018 kl 09:46

GREFSENKOLLEN: – Lørdag er det flaggdag på Grefsenkollen! For første gang på en mannsalder dukker altså den kjære, men hittil akk så spontane 56B-rutebussen opp på en lørdag. Og ikke bare det: Ruter kliner til med 30 minutters avganger både lørdager og alle røde dager. 20 avganger hver dag altså - helt frem til høsten, står det på restaurantens egen hjemmeside.

Gratis kaffe

Daglig leder ved Grefsenkollen Restaurant, Jon Kloster, gleder seg til lørdag.

– Klart vi skal flagge. Og by på gratis kaffe til alle busspassasjerene, også for å vise at dette betyr masse for oss. Vi er faktisk hoppende glade for dette. Det blir jo mye lettere å komme seg hit for både gjester og ansatte.

Daglig leder ved Grefsenkollen Restaurant, Jon Kloster, har god grunn til å glise, nå blir det oftere buss til Grefsenkollen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Kloster er sikkert på at buss, sammen med alt det andre som allerede er på Grefsenkollen, blir en bra miks.


LES OGSÅ: Nå blir det enda mer liv på Grefsenkollen

Hyppigere bussavganger har vært et krav fra folket i Grefsenkollen i mange år. Du kan lese denne reportasjen i Nordre Aker Budstikke fra 2012.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...