Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hvorfor er snarveien stengt?

Snarveien mellom Sandakerveien/NAV-kontoret og Gullhaugveien er stengt. Likevel velger flere å gå her likevel. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Også i år er snarveien mellom NAV-bygget og Gullhaugveien stengt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NYDALEN: – Jeg lurer på om dere kan finne ut hvorfor det er sperret mellom NAV-bygget opp mot toppen av Sandakerveien og ned til trappene hvor man kan gå videre ned til torget. Det er en veldig grei snarvei når du skal til T-banen, BI og 37-bussen og kommer ovenfra, skriver en leser til Nordre Aker Budstikke.

Hun bor i Lillo terrasse, og skriver at snarveien, som avsluttes med noen små trinn ned til Gullhaugveien, var sperret også i fjor vinter. Da var det på grunn av mye snø og is.

Alternativ rute er skiltet.

Trappen og stien fra Sandakerveien og til Gullhaugveien er stengt med gjerder, og det er satt opp et skilt med ny trasé for gående i anleggsperioden.

Da Nordre Aker Budstikke var forbi fredag formiddag så vi flere personer som trosset sperringene og benyttet seg av snarveien likevel.

Vi tar derfor kontakt med Avantor, eiendomsselskapet som står for driften av store deler av Nydalen, og spør hva som er årsaken til at veien nå er stengt. Der får vi følgende svar:

– Hele trappa/skråningen var i ferd med å gli ut. Utbedring skjer i regi av Nydalen gårdeierforening og forventes ferdigstilt iløpet av cirka tre uker.

Arbeidene skal være ferdige i løpet av tre ukers tid. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

LES SVAR PÅ FLERE SPØRSMÅL:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...