Nordre Aker Budstikke

Smittetrykket tredoblet i Nordre Aker:

I denne aldersgruppa blir klart flest smittet

Smittetrykket i Nordre Aker har økt de siste to ukene. Foto: Christian Fredrik Borg

Det er registrert 23 nye smittetilfeller i Nordre Aker det siste døgnet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: Fredagens smittetall er en dobling fra døgnet i forveien. Da ble det registrert elleve nye koronasmittede i bydelen.

15 av de 23 nye smittetilfellene er blant personer mellom ti og 19 år. Én person mellom 70 og 79 år er også smittet.

Snittet de siste to ukene er drøyt 7,6 tilfeller daglig.

Det viser Oslo kommunes koronastatistikk.

Unge smittede

Smittetrykket i Nordre Aker er for tiden 201 tilfeller per 100.000 innbyggere de siste to ukene. For to uker siden var tilsvarende tall 66.

Klart flest av de smittede i Nordre Aker de siste to ukene er mellom ti og 19 år gamle.

48 av 107 tilfeller i bydelen de siste to ukene er i denne alderen. Dermed utgjør ungdommene nesten hvert andre smittetilfelle.


Smittetilfeller i Nordre Aker siste 14 dager fordelt på alder:

Deretter følger aldersgruppa mellom 20 og 29 år. Totalt har 16 innbyggere i aldersgruppa blitt smittet de siste to ukene.

Ingen over 80 år har blitt smittet.

Smittetilfeller i Nordre Aker siste 14 dager fordelt på dager:

Vaksinestatus

Lørdag har 41.646 personer i Nordre Aker fått vaksine.


– Av disse har 26 200 personer fått to doser og betegnes som fullvaksinert, opplyser Bydel Nordre Aker i et innlegg på Facebook lørdag formiddag.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...