Nordre Aker Budstikke

I ett og et halvt år har de ventet på at noen skal reparere gjerdet

Gjerdet fikk seg en trøkk i forbindelse med Vann- og avløpsetatens arbeider på Kjelsås. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

I 2017 og 2018 skjedde det store arbeider i området, i regi av Vann- og avløpsetaten. Da ble også gjerdet til familien på Kjelsås ødelagt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2019 kl 13:22

KJELSÅS: Lisbeth Nortvedt med familie bor i Furukollveien på Kjelsås. Da de kom hjem fra ferie, vinteren 2018, så de at gjerdet ved eiendommen, hadde fått en skikkelig smell. Det var Implenia AS som var plukket ut som entreprenør for Vann- og avløpsetatens (VAV) store arbeid med utskifting av gamle vannrør og ledninger.

– De ødela gjerdet vårt og lovet å reparere det, forteller Lisbeth til lokalavisa. Det skal være flere i området som har klaget på det samme.

Hun forteller videre at det var kontakt med ansvarlige i Implenia, og at entreprenøren skal ha vært positiv til å reparere gjerdet. Men det varte og rakk, og ingenting skjedde. Ifølge Lisbeth ble det også etter en stund dumpet gjerdenetting og stolper på eiendommen i Furukollveien, men det ble hentet igjen for kort tid siden, tidlig en morgen. Hvem som hentet de, er uklart.

Viser til VAV

Da Nordre Aker Budstikke tidligere denne uka tok kontakt med Implenia, ønsket entreprenøren ikke å uttale seg til lokalavisa, men viste rett til Vann- og avløpsetaten.

Onsdag skriver etaten i en mail til Nordre Aker Budstikke:


– Vann- og avløpsetaten har kontakt med huseierne som har fått skader på sine gjerder i forbindelse med arbeider som er utført av VAV i området, forteller Bjørn Vessia, overingeniør i Vann- og avløpsetaten.

– Vi jobber nå for å ordne skadene i løpet av kort tid og venter på et tilbud fra gjerdefabrikker. Vi er glade hvis dette nå kan løse seg på en god måte og beklager overfor de berørte at dette har tid, legger han til.

Og familien Nortvedt er glad for en utvikling i saken:

– Det er veldig bra at kommunen nå tar tak i saken. Det er vi veldig glade for, ifølge familien.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...