Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

I mål med varme på Grefsen stadion

Iherdig jobbing for å få finansene på plass: Nå blir det varme under det nye kunstgresset som Kjelsås fotball i disse dager legger på Grefsen Stadion.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2014 kl 14:02

KJELSÅS: Alexander Rein i Kjelsås fotball forteller nå - og sikkert til stor jubel blant mange fotballfans - at det blir varme under det nye kunstgresset på Grefsen stadion.

- De siste ukene har viktige brikker i forbindelse med finansieringen falt på plass, blant annet har vi fått nødvendig støtte fra resten av idrettslaget på at fotballgruppa påtar seg en slik betydelig investering, sier styreleder Alexander Rein, i fotballgruppa.

- Det er helt essensielt at fleridrettslaget står sammen om store anleggsinvesteringer, og fotballgruppa er glade for at Kjelsås IL som klubb ser de store gevinstene dette anlegget vil gi for veldig mange i nærområdet, legger han til.

Les også: Trenger en million varme kroner

Spiller på Myrerjordet

I tillegg har klubben også fått svar på testbrønnen som ble kjørt i midten av august.

- Resultatene herfra var i henhold til det vi hadde budsjettert med, med tanke på antall energibrønner og størrelse på varmepumpe, sier Rein.

Arbeidene med å legge det nye kunstgresset på Grefsen stadion er som nevnt i i full gang. Mens disse arbeidene pågår, spilles alle A-lagets hjemmekamper på Myrerjordet.

Mangler fortsatt egenkapital

Men fortsatt mangler noe på egenkapitalsiden i forhold til varme under kunstgresset på Grefsen Stadion.

- Det er viktig å påpeke at vi ikke er i mål på egenkapitalsiden enda. Vi har behov for å øke denne ytterligere for å skape en enda sunnere driftsøkonomi for anlegget. Vi jobber hardt med å søke ulike tilskuddsordninger og håper fortsatt på kommunal støtte.

Les også: Den nye lederen på plass

- Medlemmene har gjort en fabelaktig innsats så langt; gjennom mobil- og klesinnsamling tidligere år og salg av over 400 andeler så langt. Men vi må fortsatt mobilsere, oppfordrer Rein.

Les også: Kjelsås-seier i toppkampen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...