Nordre Aker Budstikke

I natt: Sendt videre med ambulanser etter slåsskamp

Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

I natt samlet russebusser seg på Grefsenkollen. Flere russ endte i slåsskamp og to ble sendt videre med ambulanse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.05.2017 kl 17:52

GREFSENKOLLEN: Politiet tvitret i natt at på grunn av et stort antall klager på støyende russ i hele politidistriktet, hadde de ikke mulighet til å følge opp alle umiddelbart.

LES OGSÅ: Like før skjenkestua åpner på platået - med 60 ølsorter!

Slåsskamp

Men politiet rykket ut til Grefsenkollen, etter klager på støy fra området, og melding om slåssing.

– Grefsenkollen: Ansamling av russebusser, som endte i slagsmål mellom flere russ. En har formentlig fått knekt nesa som følge av dette, tvitret politiet også i natt.

Operasjonsleder Tor Jøkling ved Oslo Politidistrikt forteller til Nordre Aker Budstikke fredag morgen.


LES OGSÅ: Stanset russebusser med 60 ombord, det var litt vel mange...

Stoppet på vei ned

– Vi fikk melding 04.00 om fem russebusser på Grefsenkollen, og om slåsskamp blant russen. Det ble sendt flere patruljer mot stedet, og vi traff på bussene på vei nedover fra Grefsenkollen. Disse ble stoppet, forteller Jøkling.

Det ble blant annet notert personalia på de ansvarlige på bussene.

LES OGSÅ: Russegutta som kjører Tesla

Skadet

– I tillegg kom vi over en som hadde skader på hendene, som tyder på at man har vært med i slåsskamp. I en annen buss fant vi to personer som fremsto som mer eller mindre skadd, men oppegående. De ble sendt til legevakta med ambulanse. Den ene personen stakk senere av fra ambulansen, mens den andre ble sendt videre til sykehus fra legevakta for ytterligere sjekk, sier Jøkling.


Politiet oppretter anmeldelse og sak på forholdet.

LES OGSÅ: If you play with us you get burned!

Ekeberg

Også ved Ekeberg camping mottok politiet et stort antall klager på støyende russ i natt.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...