Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Den lille traktoren dro til

Idretts-David kom Goliat til unnsetning

Foto: PRIVAT

Totalt kaos på veiene i dag. Og selv redningsbiler kjører i grøfta innemellom.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.03.2015 kl 22:12

KJELSÅS: Rene Elias-historien på Kjelsås i dag, torsdag: Den uheldige Falcksjåføren og redningsbilen havnet i grøfta rett utenfor klubbhuset til Kjelsås IL.

Kamper

– Etter han hadde holdt på i 10 – 15 min på å komme ut av grøften, først med spade, så med å legge på kjetting, som var umulig på grunn av forholdene.

– Vi spurte om vi skulle hjelpe han, han lyste opp og takket ja!, sier IL'leder Truls D. Nygaard.

IL'et og fotballgruppa var i full gang med snømåkingen av banen, til helgens kamper, men tok en liten pause fra banen.

Les også: Fortsatt står mange busser

David og Goliat

– Fotballgjengen avbrøt snømåkingen av banen en liten stund, det er kamp på lørdag og fotballgruppa jobber hardt for å få banen spillbar. David (journ. anm. Elias) kom Goliat til unnsetning og vips var Falck ute av grøfta og i farta for å hjelpe andre som trengte hjelp i området, legger Nygaard til.

Bussene

Mange som har stått i mye mer enn vanlig rushkø og opplevd veikaos i dag. Busser har vært innstilt. Siste oppdaterte informasjon fra Ruter i torsdag kveld, er at en del busslinjer i Oslo og Akershus er fremdeles innstilt.

Men mange busslinjer kjører nå som normalt. Resten av busstrafikken gjenopptas gradvis utover kvelden. De reisende må fremdeles påregne uregelmessigheter i trafikkbildet resten av kvelden. Ruter forventer at store deler av trafikken skal gå tilnærmet som normalt i morgen tidlig.

LES OGSÅ:
Denne bussen får flere avganger
55-bussen parkeres permanent

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...