Nordre Aker Budstikke

Lyn - Vålerenga:

Igjen spennende på Kringsjå

Poengdeling på Kringsjå onsdag kveld. Foto: Lars Opstad/Kladd.no

Det ble en tøff kamp for Lyns Damer mot Vålerenga, men det unge Lyn-laget sto imot og legger igjen enda ett poeng på Kringsjå.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2018 kl 17:43

KRINGSJÅ: Onsdag kveld var det klart for et skikkelig byderby, mellom Lyns Damer og Vålerenga. En kamp som ble utsatt, da det var for mye snø da kampen skulle spilles som første hjemmekamp for Lyns Damer, tidligere i våres.

Vant første hjemmekamp

Første hjemmekamp for Lyns Damer ble i stedet spilt sist lørdag, da Lyn kunne juble over 2-1 seier over rutinerte toppseriejenter fra Vestlandet, Arna-Bjørnar. Første seriekamp vant Lyn bort mot Røa, og så gikk de på et surt tap borte mot Klepp, etter å ha ledet 2-1 til full tid, kampen endte med tap for Lyn, 2-3.

Øst møter vest

Kampen mot byrival Vålerenga blåses igang klokken 18.30.

Allerede i det 6. minutt sender Vålerengas Sherida Spitse en suser mot Lyn-målet, men det går rett i klypene til Lyn-keeper Siri Ervik.

Lyn kommer også til sjanser. Vilde Hasund på kant er stadig frempå, og kommer til flere gode innlegg på Lyns venstreside, Vålerengas back sliter med å stoppe en offensiv Hasund.


I tillegg løper veldig raske Runa Lillegård fra det meste. Trener Glenn Kleven roper også på jentene: Mer i bakrom, løp i fra dem!

Og Lyn slår mye langt.

Men det er gjestene som tar ledelsen i 20. minutt. Litt passivt keeperspill i Lyn-målet, og Vålerengas Stine Pettersen Reinås slår ballen i tverrliggeren og inn.

Like etter kommer et raid av Lyns Mimmi Matilda Löfwenius, og hun sender avgårde en flott suser som sneier tverrliggeren.

Begge lag fortsetter å komme til gode sjanser utover i førsteomgangen, men Vålerenga tar litt over på slutten av første omgang.


Men i siste minuttene så blir det frispark for Lyn, litt klabb og babb foran mål, og Runa Lillegård får dyttet ballen over streken.

1-1 - et resultat som står seg til pause.

HER KAN DU HØRE HVA LYNS KAPTEIN MENER OM KAMPEN

Andre omgang

Kampen fortsetter å bølge frem og tilbake i andre omgang, men Lyn er vel så spillende som rutinerte Vålerenga.

Men etterhvert overtar gjestene mer av kampen. Det blir flere gode redninger av Lyns keeper Ervik, med god hjelp fra et hardtarbeidene Lyn-forsvar.


Men det røyner på med Lyn-krefter utover i kampen.

I 89. minutt får Vålerenga frispark, Spitze legger inn og det blir mye rot foran Lyn-målet. Men fortsatt 1-1, da Ervik får ryddet foran eget mål.

En god og spennende fotballkamp. Vålerenga fikk god motstand fra det unge Lyn-laget, selv om bortelaget viste mest muskler i andre omgang.

HER KAN DU SE ALLE KAMPDETALJER FRA LYN - VÅLERENGA PÅ FOTBALL.NO

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...