Nordre Aker Budstikke

Ikke alle liker å kjøre porter...

Høyt henger de, og det er sikkert moro. Foto: KJELSÅS FREESKI

– Varingskollen byr på supre forhold- og togturen er en del av opplevelsen, forteller leder av Kjelsås Freeski og snowboard.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: Snøen kom tidlig i år også, og Kjelsås Freeski og snowboard-gjengen er i gang i
Varingskollen.

– Vi har plass til noen få til i gruppa. Hver mandag og onsdag drar denne gjengen med toget fra Grefsen og Kjelsås til Varingskollen for å lære hopp, rails og saltoer på ski. Varingskollen byr på supre forhold- og togturen er en
del av opplevelsen forteller barna. Foreldrene er enige, det å levere og hente på stasjonen er mye
enklere enn å kjøre til bakken, forsikrer leder av alpinklubben, Bror Falck-Paulsen.

Togturen til Varingskollen er en del av opplevelsen. Foto: KJELSÅS FREESKI

Mange barn og unge liker å stå på ski og har lyst å gjøre dette sammen med andre. Men ikke
alle liker å kjøre porter.

– Da er kanskje hopp og rails mer moro? Kjelsås Freeski og snowboard er en gjeng på rundt 20 utøvere i alderen 10 - 16 år. Det er en fin blanding av gutter og jenter, brett og twintip ski. For å være med må du ha grunnleggende
skiferdigheter, ha begynt å hoppe på små hopp og prøvd deg på rails eller bokser. Man behøver ikke være veldig god i parken, men du må være interessert og nysgjerrig på å lære nye triks, sier han videre, og lover at alle blir tatt godt vare på av kyndige og erfarne trenere.


Kjelsås Freeski. Foto: KJELSÅS FREESKI

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...