Nordre Aker Budstikke

Ikke bare jul som er spennende i desember

Klart man må hilse skikkelig på rektor, det gjør Ludvig. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Rektor hilste på flere hundre små og store torsdag ettermiddag, da fremtiden skulle skrives inn på skolen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2017 kl 10:59

GREFSEN: Innskriving for neste høsts førstklassinger skjer i desember.

– Grefsen skole har innskriving for elever født i 2012, torsdag 7. desember mellom kl. 16.30 - 18.00. Der vil du og dine foreldre levere innskrivingspapirer, hilse på rektor, snakke med noen lærere og gjøre oppgaver eller tegne i klasserommet. Vi på Grefsen skole gleder oss til å bli bedre kjent med våre nye elever og dere som foresatte, sto det i invitasjonen fra skolen.

Og det ble fristet med en moderne og spennende skole.

– Det første steget er altså innskriving. Velkommen til Grefsen skole, sammen skaper vi fremtiden!

Det var kø av små og store som skulle hilse på rektor torsdag ettermiddag.


Litt skummelt og annerledes, men gjett om det er noen som gleder seg til neste høst.

Tall

Som Ludvig for eksempel, som rekker hånden frem for å hilse på rektor Are Enger.

– Jeg gleder meg til å begynne på skolen, og jeg gleder meg til å lære mer om tall, kan Ludvig avsløre, før han ikke har tid til å drøye lenger, før han spinner inn på neste rom, hvor det foregår andre innskrivingsgreier.

Se bildegalleri av elevene som hilste på rektor Are:

Lekser?

Sofie er også klar for skolen til høsten, hun har også med seg storebror på den store dagen. Hun er ikke sikker på hva hun gleder seg mest til, men hun kjenner i hvert fall flere som allerede går ved Grefsen skole. Men Sofie vet i hvert fall hva hun ikke gleder seg til.


– Lekser!

Det er mange spente barn i køen for å hilse på rektor. Og for noen så var det nok greit å ha noen å holde i.

Henrik, som rekker å fortelle at han også er mest glad i tall, har blant annet følge med storebror Emil i 3. klasse ved Grefsen skole. Pappa Eirik Tveitdal er veldig fornøyd med å snart ha andremann inne på skolen.

– Vi flyttet fra Grünerløkka til Grefsen da Eirik begynte i 1. klasse. Dette er en veldig fin skole å være elev ved, er vår erfaring, sier han.

Rekrutteringen i boks

Og køen slutter visst aldri, og rektor hilser og hilser, prater og ønsker velkommen. Og får rene treningsøkten i å bøye seg opp og ned, hilse på stort og smått.


Men så kan han også glede seg over at rekrutteringen til neste år er sikret.

– Dette er en veldig fin og viktig dag for oss, med glade og spente små og store. Et godt skole-hjemsamarbeid er avgjørende for elevenes trivsel og læring, og det samarbeidet begynner allerede ved innskrivingen. Derfor stiller vi også med ledelse og administrasjon, lærere, assistenter og baseleder på AKS. Sammen sikrer vi en god skolestart, i trygge rammer, ifølge rektor Are Enger.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...