Nordre Aker Budstikke

Åpnet dørene for familier på «barnehagejakt»

Glade barn i Ullevålsletta barnehage. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Ullevålsletta barnehage vil vise seg frem. Søknadsfristen for å søke barnehageplass er 1. mars.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2020 kl 10:09

ULLEVÅL: Ullevålsletta barnehage arrangerte åpen dag tirsdag denne uka, slik at foreldre - og barn - som søker barnehageplass kan ta en forhåndstitt, snakke med og stille spørsmål til personalet.

– Foruten meg selv, så var også en pedagogisk leder fra hver avdeling tilstede. Vi er en liten privat barnehage med plass til 28 barn, 10 småbarnsplasser og 18 storebarnsplasser, i Nils Bays vei på Ullevål. Barn som bor i Ullevålsletta boligsameie har prioritet. Søknadsfrist for å søke barnehageplass er 1. mars og i den anledning åpnet vi dørene for besøk, forteller daglig leder i barnehagen, Lena Smith Høiby.

Hun benytter anledningen til å fortelle at det per nå er ledige plasser i barnehagen, både på storebarn- og småbarnsavdeling fra august.

Lena Smith Høiby - daglig leder i Ullevålsletta barnehage. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Hun mener det er lurt med en åpen dag.


– Da har jo foreldrene en mulighet til å få vite mer om barnehagen de ønsker å søke.

Bydel Nordre Aker sier til avisa at det også er flere kommunale og private barnehager som har slike åpne dager, førstnevnte stort sett på dagtid, og nå er de fleste åpne dagene unnagjort:

– Vi synes det er bra å ha en åpen dag etter stengetid. Da er da mer rolig, uten alle barna her, og man får mer tid og ro. Vi har fått flere tilbakemeldinger på at det er positivt å arrangere dette etter stengetid, sier Smith Høiby, som forteller at det kom flere familier på besøk tirsdag.

– Noen familier meldte at de var forhindret, så de får selvsagt komme innom senere, legger Høiby Smith til.

Her kan du lese mer om Ullevålsletta barnehage.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...