Nordre Aker Budstikke

– Ikke bruk uteområdet til barnehagene!

Damplassen barnehage. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Barnehagene er i utgangspunktet stengt, men holdes åpne for foreldre som ivaretar kritiske samfunnsfunksjoner.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.03.2020 kl 10:27

ULLEVÅL: Bydelsdirektør Øyvind Henriksen oppfordrer foreldre og barn om ikke å bruke uteområdene i bydelens barnehager.

– Nå tilbyr vi kun barnepass til barn som har foreldre som ivaretar kritiske samfunnsfunksjoner. Vi oppfordrer til ikke å bruke uteområdet til barnehagene som nå er stengt. Av to hensyn: For å forhindre smitte da vi ikke vet hvor lenge viruset lever på ulike overflater på utelekeplassen, og for å forhindre at mange barn leker samtidig, og således hindre smitte, sier Henriksen til Nordre Aker Budstikke, mandag ettermiddag.

– Barnehagene er oppe etter behov uansett antall. Akkurat nå er tre barnehager stengt på grunn av karantene, men de åpner i løpet av uka, legger han til.

Blant annet i Damplassen barnehage er det hengt opp standardplakat for barnehagene i bydelen:

Som følge av koronasituasjonen blir tjenestene til eldre som mottar hjemmetjenester redusert. Les mer om det her.


Mandag åpnet Bydel Nordre Aker en feberpoliklinikk på Blindern for personer med mistanke om koronasmitte, og som har feber og har utviklet luftveisproblemer. Les mer om det her.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...