Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

«Ikke friskmeldt, men på bedringens vei»

Jonny Olsen, leder av Skeidoksene. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

KOMMENTAR: Fortsatt er det noe rusk i maskineriet, og noen ganger må man bare rive seg i håret av oppgitthet over feil valg, men dette var et steg i riktig retning.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2018 kl 21:11

Årets første hjemmekamp endte med en deilig og fullt fortjent 3-0-seier over Nardo. Bortelaget fra Trøndelag kom til Oslo med taktikken klar: sutring i hver eneste duell, forsøk på å skaffe seg billige frispark og hale ut tiden i jakten på ett poeng. Heldigvis for alle som er glade i fotball dro de hjem med halen mellom bena og med null poeng i bagasjen.

LES OM KAMPEN: Skeid vant 3-0i årets første hjemmekamp

For det var tydelig etter hvert som kampen gikk sin gang hvilket lag som var best, og hvem som til slutt kom til å ende opp med alle poengene. Etter en noe treg start tok Skeid over alt som hadde med banespill å gjøre, og begynte å produsere. Først noen enkle halvsjanser, men etter hvert kom de virkelige målsjansene og det var ingenting å si på at Skeid tok ledelsen etter et deilig brassespark av Stian Pettersen! Klasse!

I andre omgang sto Skeid fram som kampens beste lag, og noterte seg for to kasser til. Først når Johannes Nunez snappet opp en grov feilpasning fra Nardo, forserte noen meter, finta bort en mann og hamra ballen ned i nota, før vi avsluttet ballet med en herlig kontring. Sulley Bojang løp 50 meter med ball takket være sin ekstreme fart, og til slutt fant innlegget Mesut Can på bakerste. 3-0 og game, set and match.

Dette var en klar forbedring fra Kjelsåsmatchen, og en kamp Skeid på forhånd skulle vinne. Noe de også gjorde. Defensivt har vi vært solide i sesongstarten, og motstanderne slipper til få sjanser. Det er en grunn til at vi etter tre kamper fortsatt står med 0 baklengsmål!


Midtbanen var totalt fraværende mot Kjelsås, men denne gangen kom de mer til sin rett. Sander Flåte med en strålende kamp som anker på midtbanen tok lurven av Nardos midtbanespillere, og Hassan Yusuf var som vanlig høyt og lavt på banen med sin intensitet. Moa Mahnin viste glimt av det vi forventer av han teknisk og offensivt, men vi venter fortsatt på at han skal slippe seg helt løs.

Offensivt var det en klar forbedring fra Kjelsåsmatchen. Fortsatt er det noe rusk i maskineriet, og noen ganger må man bare rive seg i håret av oppgitthet over feil valg, men dette var et steg i riktig retning. Nå må vi finne ut av hvordan vi skal plassere innleggene i David Tavakolis skadefravær og hvordan vi kan utnytte Mesut Cans ferdigheter til det optimale, så begynner det å ligne noe.

Alt i alt fornøyd med gjennomføringen. Nå venter Stjørdals-Blink borte!

Jonny Olsen
Leder for Skeidoksene

LES OGSÅ: Første hjemmekamp lørdag: Velkommen til «Fort Nordre Åsen»

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...