Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ikke gå glipp av én million kroner

Nordre Aker Musikk og kulturutvalg var en av mange frivillighetsmiddelmottakere i 2016. De fikk blant annet 25.000 kroner til å arrangere julekonserter. Her fra konserten i Nordberg kirke. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Det nærmer seg søknadsfrist for årets frivillighetsmidler. Bydelen vil ha inn flere kandidater, sier Kjetil Wevling i kulturenheten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.01.2017 kl 08:21

NORDRE AKER: – Bydelsutvalget vedtok enstemmig å avsette hele én million kroner i støtte til frivillig aktivitet for 2017. Dette er midler som kan utløse en stor mengde flotte tiltak og aktiviteter som kommer lokalbefolkningen til gode, sier kultur- og nærmiljøkonsultent i Nordre Aker, Kjetil Wevling.

Det gis støtte til arrangement, tiltak og prosjekter innen kategoriene frivillig kulturliv, idrett og friluftsliv, nærmiljø samt helse og velferd.

Søknadsfristen er 15. januar 2017, og søknader må sendes inn elektronisk via Oslo kommunes nettsider.

Kjetil Wevling i kulturenheten, Bydel Nordre Aker. Foto: TRIKKEHALLEN/BYDEL NORDRE AKER

– Vi har fått inn en god del søknader, men vil gjerne ha mange, mange flere. Så har du idé til et godt tiltak i frivillig regi som du trenger penger for å gjennomføre, så er det bare å søke! oppfordrer Wevling.

Disse fikk i 2016

Organisasjoner, institusjoner, bydelens virksomheter, ad-hoc grupperinger og enkeltpersoner kan søke. Søkeren må ha sin hovedvekt av medlemmer og/eller virksomhet i Bydel Nordre Aker.

I fjor fikk bydelen inn totalt 73 søknader om frivillighetsmider, noe som var tre flere enn i 2015. Samlet søknadssum var på 6.182.559 kroner.

Kornelius Kriszat-Løvfald vant på Natt-O-toget under Trollnatta 2016. IL Koll fikk 13.000 kroner til dette og andre arrangementer fra frivillighetsmidlene i fjor. Foto: IL KOLL

Blant mottakerne av frivillighetsmidler i 2016 var Nordre Aker musikk- og kulturutvalgs talentpris som ble delt ut på konserten 27. november, Frysjastock og Tilt- kortfilmfestival på Trikkehallen, Kjelsås IL til sandbanene på Myrerjordet, og Koll IL til Trollnatta og Kolljakta.

Andre mottakere var Tåsen skolekorps, Disen Strings og strykeorkestrene på Grefsen skole, Disen, Nordberg og Kjelsås skoler, Marienlyst og Ullevål skoleorkester, Kultursløyfa på Ullevål, Ungdomsrådet, Heilo Vel og Solemskogen Velforening.

Se alle mottakerne av Frivillighetsmidler i 2016 her!

Frivillighetsmiddelsøknadene behandles av lokalolitikerne etter fristens utløp, og vedtas til slutt av bydelsutvalget.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...