Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ikke hvilken som helst forfatter gjestet Grefsen

Forfatter Jørn Lier Horst, til inspirasjon for Grefsenelevene. Foto: GREFSEN SKOLE

Forfatter Jørn Lier Horst tok torsdag turen til Grefsen barneskole. Spennende også å høre fra forfatterens tidligere arbeid i politiet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.01.2016 kl 11:07

GREFSEN: Rekttor Are Enger forteller at skolen i samarbeid med FAU, Foreldrenes Arbeidsutvalg, arrangerte forfatterbesøk.

LES OGSÅ: Hvem bør bli Årets Navn i Nordre Aker? Se kandidatene her - og stem!

Inspirasjon

– Skolen mener et slikt tilbud er viktig og har i år prioritert 5. trinn, som en inspirasjon og motivasjon til videre faglig satsning og lesing med tanke på mellomtrinnet, sier Enger.

Jørn Lier Horst er en forfatter som treffer elever på hele barnetrinnet med de to seriene sine Detektivbyrå nr.2 og CLUE.

LES OGSÅ: Hvem bør bli Årets Navn i Nordre Aker? Se kandidatene her - og stem!

Tidligere politi

– Vi inviterte ham til Grefsen, og i dag var han på besøk på 5. trinn for å snakke om CLUE-serien. Elevene så ut til å kose seg, og hadde mange gode spørsmål om bøkene og om hans tidligere jobb som politi, forteller Enger videre.

Han legger til:

– Blant annet fikk de se bilder han har tatt som politi og saker han har hatt, og som han fortalte at han har brukt som inspirasjon til bøkene.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...