Nordre Aker Budstikke

Ikke lenge igjen til de åpner dørene her

Fra venstre kokk Duong Tran og drifter Frank Van Do gleder seg til fredag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Vi gleder oss veldig til fredag, forsikrer både eier og kokk, i nyoppussede lokaler .

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.03.2018 kl 18:53

GREFSEN: Det er lenge siden det gikk an å kjøpe tørt eller vått her inne, i det som tidligere var kafe, på Grefsenplatået.

13.00

Men fredag åpner endelig det nye matstedet i nyoppussede lokaler, take away asiatisk: Grefsen Sushi.

– Kanskje bli det et mer serveringssted, kafe og restaurant, etterhvert, også uteservering. Men foreløpig blir det mest take away. Men det blir plass å sitte her og vente på maten for eksempel, sier drifter og eier Frank Van Do.

Han driver allerede lignende matsteder i Oslo, på 10-året.

– Vi gleder oss veldig til åpningen klokken 13.00 i morgen, fredag. Det er flere som har vært innom og lurt på hva som skjer, sier han.

Bare timer igjen til presenningen blir tatt ned foran Grefsen Sushi. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Også varm mat

Menyen frister blant annet med maki, sushi og varm thaimat.

Planen var å åpne tidligere i år, men det ble ikke ferdig før nå. Så har det også blitt veldig fint i den tidligere kafeen på platået.

Grefsen Sushi holder åpent til 21.00 på kvelden - her kan du lese mer om åpningstider og hvilke dager det er åpent.

Ny torg- og møteplass

I tillegg til at det skjer nye ting på Grefsenplatået, så er området også under forvandling til bydelens nye torg- og møteplass. Men det er foreløpig kun på planleggingsstadiet.


LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...